EN | NL
EN | NL

Academische vorming en onderwijs

Het team Academische vorming en Onderwijs focust zich voornamelijk op het faciliteren en stimuleren van activisme. Dit gebeurt met het More Than A Degree programma. Hierdoor is het werk voornamelijk project-based, echter zijn er een aantal taken die doorlopend zijn, zoals de aanvragen van activisme-erkenningen.

MARGREET MORSINK

Functie: Project medewerker Academische Vorming

m.morsink@union.utwente.nl

Hoi, ik ben Margreet en ik studeer Biomedical Engineering. Door de jaren heen ben ik bij verschillende verenigingen actief geweest op de universiteit, maar ben ik ook student-assistent bij verschillende vakken van mijn studie. Onderwijs en academische vorming zitten dus verwoven door mijn studententijd en hier past mijn werk bij de Student Union dus goed bij in.

JARIC WIEGMAN

Functie: Project medewerker Academische Vorming

j.wiegman@utwente.nl 

Hallo ik ben Jaric, ik studeer Applied Physics. Naast mijn studie pak ik verscheidende dingen op, zo ben ik bijvoorbeeld student tutor bij StudentPlus. Mijn interesse houdt echter niet op bij onderwijs en academische vorming, ik ben namelijk ook actief in het ondernemerschap. Zo ben ik een bestuurder bij DSIF

ELLEN GEUZENBROEK

Functie: Talentpool medewerker & Project medewerker Academische Vorming

e.geuzebroek@union.utwente.nl

Hi, ik ben Ellen en ik studeer Public Administration. In mijn eerste jaar ben ik actief geworden bij studievereniging Sirius. Ik heb verschillende soorten commissiewerk, projecten en een fulltime bestuursjaar gedaan. Daardoor ben ik erachter gekomen hoe waardevol het is om competenties te ontwikkelen buiten het curriculum en dus 'More than a Degree' te behalen tijdens je studententijd in Enschede.

TIJMEN VLOGMAN

Functie: Administratie Activisme Erkenningen

activisme-erkenning@union.utwente.nl

Hallo, ik ben Tijmen Vlogman en ik doe de master Chemical & Process Engineering. Voordat ik bij de Student Union ging werken heb ik een bestuursjaar gedaan bij mijn studievereniging, Alembic. Ik vind de activisme erkenning een waardevol initiatief van de Student Union en ik zet me graag in om bestuurders deze erkenningen te geven.