EN | NL
EN | NL

Communicatie

Het communicatieteam ondersteunt de portefuillehouder Communicatie. Het communicatieteam is verantwoordelijk voor alle uitingen van de Student Union naar buiten. Hierbij moet je denken aan het vormgeven van de huisstijl, social media, opzetten van campagnes, promoten van evenementen en nog veel meer.  

Vincent Janssen

Functie: Hoofd communicatieteam

v.janssen@utwente.nl

Mijn naam is Vincent Janssen. Ik studeer Technische Bedrijfskunde en ik ben lid van Studentenvereniging Taste. In mijn vierde studie jaar heb ik een bestuursjaar gedaan bij studievereniging Stress, waar ik secretaris was en verantwoordelijk was voor ICT en de communicatie van de promotie. Mijn werk bij de Student Union bouwt daarom perfect voort op mijn ervaringen. 

Milou Gankema

Functie: Grafisch vormgever

m.gankema@union.utwente.nl

Hi! Ik ben Milou, masterstudent Technische Bedrijfskunde. Hiervoor heb ik mijn bachelor Industrieel Ontwerpen gehaald, wat erg goed aansluit bij mijn functie bij de Student Union: grafisch vormgever! Ik ben altijd erg actief geweest in het studentenleven, waaronder veel als vormgever. Deze kennis kan ik nu goed toepassen als medewerker bij de Student Union.  

Naomi Lambeck

Functie: Grafisch vormgever

n.lambeck@utwente.nl

Hoi! Ik ben Naomi en ik studeer Industrieel Ontwerpen. Naast mijn studie ben ik erg actief geweest binnen A.S.V. Taste, zo heb ik meerdere commissies en een bestuursjaar gedaan. Mijn werk als grafisch ontwerpen bij de Student Union sluit goed aan op mijn interesses en zorgt er gelijk voor dat ik betrokken blijf bij het studentenleven op de UT. 


Zane Putnaergle

Functie: Promotieteam


Hallo lieve mensen, ik ben Zane en ik studeer Construction Management and Engineering. Ik hou ervan om actief te zijn en organiseer en neem deel aan verschillende evenementen. Daarnaast ben ik ook lid van de Buddy commissie. Het verspreiden van nieuws en de nieuwste evenementen is me daarom op het lijf geschreven. 

Esmee Slager

Functie: Promotieteam

e.slager@utwente.nl

Hey! Ik ben Esmée en ik studeer communicatiewetenschap. Het promotiewerk wat ik doe voor de Student Union ligt dus goed in mijn straatje en geeft mij de kans om mezelf ook buiten de studie te ontwikkelen. Naast dit werk wil ik mezelf in de komende jaren graag inzetten voor commissies binnen de studentenvereniging waar ik actief ben.