EN | NL
EN | NL

externe betrekkingen

Het team externe betrekkingen ondersteunt de portefuille houder Externe Betrekkingen. Zij houden zich voornamelijk bezig met het UnionDeals-platform (aanbiedingen voor studenten) en Overarching Deals (aanbiedingen voor verenigingen). Daarnaast helpen ze de Student Union bestuurders bij enkele grotere samenwerkingen. 

Mike van den Heuvel

Functie: Voorzitter & Project medewerker Externe Betrekkingen

m.vandenheuvel@union.utwente.nl

Hallo, mijn naam is Mike en ik studeer International Business Administration. Naast mijn studie ben ik erg actief geweest bij mijn studentenvereniging Audentis en ben ik nu bij de Student Union betrokken bij het EB-team. Voor mij is het een leuke werksfeer, waar je aan je sociale en professionele vaardigheden kan werken terwijl je toffe bedrijven bezoekt!

Stijn Vreriks

Functie: Account Manager

s.vreriks@union.utwente.nl

Hallo, ik ben Stijn en ik doe de master Industrial Engineering & Management. Tijdens mijn bachelor in Groningen ben ik actief geweest bij AIESEC en heb ik ervaring in Sales opgedaan voor een mediabedrijf in Noord Nederland. Ik geloof erin dat mooie samenwerkingen met bedrijven, kunnen zorgen voor een meer waardevolle studententijd voor studenten.  

Eva Kleinveld

Functie: Account Manager

e.kleinveld@utwente.nl

Hi! Ik ben Eva en ik ben masterstudent Technische Geneeskunde. Tevens ben ik medewerker van het externe betrekkingen team. Nadat ik door eerdere ervaringen heb gemerkt het erg leuk te vinden de mooiste deals te sluiten voor mijn medestudenten, was het werken met de UnionDeals natuurlijk een mooie toevoeging.