EN | NL
EN | NL

internationalisering 

Het team internationalisering helpt de portefuillehouder Internationalisering. Dit doen ze door het internationaliseringsproces te ondersteunen en door integratie op de UT te stimuleren. Dit wordt gedaan door ondersteuning te bieden aan de wereldverenigingen en verenigingen die internationaler willen worden. Ook wordt er aan initiatieven en informatievoorziening die integratie stimuleren gewerkt. Daarnaast houden deze medewerkers toezicht op het dagelijks functioneren van de internationaliseringscommissies (Buddy, WorldRide, Connecting Hands, UT-MUN). 

Didre Schutte

Functie: Internationaliseringsmedewerker

d.schutte@union.utwente.nl

Hoi, ik ben Didre en ik studeer Public Administration. Ik ben nieuwsgierig naar andere perspectieven, en draag graag mijn steentje bij om anderen te helpen. Daarom zet ik mij al jaren met plezier in om te zorgen dat de UT een fijne plek is voor studenten van over de hele wereld.  

DOMINIQUE GEISSLEr

Functie: Internationaliseringsmedewerker

d.geissler@utwente.nl

Hoi, ik ben Dominique en ik studeer Interaction Technology. Tijdens mijn studie was ik actief bij verschillende studentenverenigingen. Vooral mijn werk bij Connecting Hands heeft een blijvende invloed op mij gehad. Omdat ik zelf een internationale student ben, hou ik me graag bezig met het integreren van internationale studenten in het studentenleven van de UT.