EN | NL
EN | NL
Home » Services » Student » BHV Poule

BHV poule

Wat is het?

Dit initiatief is opgezet om BHV'ers in contact te laten komen met organisatoren van UT evenementen en vice versa. Als BHV'er krijg je de mogelijkheid om meer ervaring op te doen en daarnaast een leuk zakcentje verdienen. Als organisator van een evenement kun je snel en makkelijk een BHV'er vinden voor jouw evenement. Verder is het een gratis dienst vanuit de SU.

Hoe werkt het?

BHV'ers
BHV'ers melden zich aan via dit webformulier. Je wordt dan toegevoegd aan de poule en zal bij elk evenement bericht krijgen dat er BHV'ers nodig zijn. Je krijgt een aanstelling bij UT-Flex, waar je je uren kunt declareren. Degene die als eerste reageert op de aanvraag krijgt de klus.

Hieronder kun je het formulier vinden die je met elke klus moet meenemen. Vul hem samen in met de organisator van het evenement en stuur hem dan naar office@union.utwente.nl.

Overeenkomst BHV
Download

Organisatoren
Je meldt je evenement aan via dit webformulier. Dit zorgt ervoor dat de BHV'ers gemaild worden en kom je met ze in contact. Via UT-Flex worden de uren ingevuld en zullen dan door jou voldaan worden, inclusief de vaste lasten. Dit gebeurt door middel van een factuur. Let op: Dit is geen garantie dat er BHV'ers beschikbaar zijn.

Wanneer kan je BHV'er worden?