EN | NL
EN | NL
Home » Services » Student » UnionDeals » deals » Luttikhuis vervoerders

Korting op personenvervoer!

Luttikhuis-Losser

Op zoek naar de goedkoopste en beste vervoerder voor een excursie, gala, wedstrijd ver weg of zelfs een meerdaagse busreis? Dan ben je bij Luttikhuis-Losser aan het juiste adres. De Student Union heeft met een uitgebreid onderzoek op gebied van prijs en kwaliteit aangetoond dat Luttikhuis als beste uit de bus komt!

Na het vergelijken met meerdere gelieerde verenigingen hebben we een erg mooie deal en service geregeld! Met een eigen inlogaccount, duidelijke offerteaanvragen, heldere begeleiding van het bedrijf en een fikse korting hoef je niet meer verder te zoeken naar vervoersbedrijven! Daarnaast weet het bedrijf dat het met studenten werkt en zal het altijd meedenken met de organiserende partij!

De UnionDeal(s)

Door gebruik te maken van deze deal, krijg je een korting van maar liefst 8%  op de al scherpe eindprijzen van Luttikhuis!

Wat moet ik doen?

Neem als vereniging contact op met Luttikhuis-Losser en geef aan dat je gebruik wil maken van de deal van de Student Union. Vanuit Luttikhuis wordt een er speciaal account aangemaakt. Vanuit dit account kan gemakklijk offertes aangevraagd worden, geschiedenis worden bekeken en reeds geplande reizen ingezien worden. Luttikhuis zal één contactpersoon per busreis aanstellen, zodat de communicatie altijd ordelijk verloop.

Contactinformatie en openingstijden

Luttikhuis-Losser
Enschedesestraat 16
7582 AG Losser

T: 053 538 88 88
E: info@luttikhuis-losser.nl

Ma: 08:30-17:00
Di: 08:30-17:00
Wo: 08:30-17:00
Do: 08:30-17:00
Vr: 08:30-17:00
Za: 09:00-16:00
Zo: gesloten