NL | EN
NL | EN

SKILLS COMMISSIE 2016-2017

In het komende jaar zullen wij de Skills trainingen gaan organiseren! Hier is wat informatie over wie wij zijn en welke functies we uitvoeren binnen de commissie.

Voorzitter - Max Kiewiet

Hallo! Ik ben Max Kiewiet, derdejaars student Technische Natuurkunde. Naast mijn studie ben ik lid van Taste, actief bij de hockeyclub DHC en sinds een tijdje voorzitter van de Skills Commissie. Als voorzitter van de Skills-commissie houd ik overzicht, leid ik de vergaderingen en zorg ik ervoor dat we ons aan de planning houden. Verder zorg ik ervoor dat de samenwerking en communicatie tussen de verschillende commissieleden zo goed mogelijk verloopt. Ik heb veel zin om dit jaar vier leuke en nuttige trainingen neer te zetten voor mijn medestudenten.


Secretaris & extern - Cyrelle Tenhagen

Hoi! Ik ben Cyrelle Tenhagen en ik studeer Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. In mijn eerste jaar was ik actief bij de studievereniging Stress en sinds enkele maanden zit ik in de Skills commissie. Mijn taak binnen de commissie is secretaris/extern. Dit houdt vooral in dat ik contact heb met externen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de trainingsbureaus. Ik ben degene die de e-mail in de gaten houdt en beantwoordt. Samen met de andere Skills-commissieleden hoop ik het komende jaar leuke een leerzame trainingen te organiseren.


Promotie & Grafische vormgeving - Laura de Ridder

Hallo allemaal! Ik ben Laura de Ridder en ik ben derdejaars student Industrieel Ontwerpen. In mijn eerste en tweede jaar ben ik veel actief geweest bij de hockeyclub DHC en mijn studievereniging S.G. Daedalus. Bij de hockey ben ik nog steeds actief en ik zit daarnaast bij het damesdispuut Ta Phemme. Voor mijn minor ben ik het eerste half jaar in Noorwegen en zal ik mijn taken vanuit daar verrichten. Mijn taak is om er voor te zorgen dat we genoeg mensen trekken voor de trainingen en iedereen enthousiast maken en houden! Ik zorg er verder voor dat er flyers, banners, posters en ander promotie materiaal gemaakt en ontworpen wordt om een goed beeld van de Skills en haar trainingen neer te zetten. Ik hoop het komende jaar, samen met de andere leden, veel studenten enthousiast te maken over de trainingen die wij voor hen organiseren.


Penningmeester - Thomas Derkink

Hoi, Ik ben ben Thomas Derkink en ik ben dit jaar penningsmeester bij de Skills commissie. Op dit moment zit ik in het derde jaar van mijn studie Werktuigbouwkunde. Naast mijn studie ben ik dit jaar ook veel bij de hockeyclub DHC te vinden. Dit omdat ik daar komend jaar bestuur ga doen. Daarnaast ben ik ook vaak in de Bastille en werk ik daar achter de servicedesk om er voor te zorgen dat het gebouw open blijft en als algemeen contactpersoon voor vragen en andere kwesties. Komend jaar ga ik me vooral bezig houden met het geld en dan vooral om er voor te zorgen dat er niet teveel wordt uitgegeven! Ik hoop samen met de andere leden van de Skils commissie leerzame traingingen neer te zetten voor alle studenten.


Logistiek - Anne-Fleur Karssing

Hoi allemaal! Ik ben Anne-Fleur Karssing en ik zit in het tweede jaar van de studie European Public Administration. In mijn eerste jaar was ik actief lid bij de studievereniging Sirius en heb daar een aantal commissies gedaan. Ik kwam in contact met de Skills commissie via de Student Union en ik vind het doel van de commissie erg leuk, omdat ik vind dat het erg belangrijk is dat we studenten stimuleren om hun skills te verbeteren. Binnen de commissie ben ik degene die verantwoordelijk is voor de logistiek, ik zorg dus voor onder andere de locatie van de trainingen en de lunch. Ik hoop dat veel studenten onze trainingen leuk zullen vinden dit jaar!