EN | NL
EN | NL
Home » Aanbod » Voordeel » Korting golfen

Golfen bij het Spielehof

Ben jij als student op zoek naar een leuke activiteit voor jou en je studievrienden/studentenvereniging of zou je graag je golfvaardigheidsbewijs willen behalen? Shortgolf Spielehof biedt verschillende mogelijkheden aan voor zowel de ervaren, beginnende als recreatieve golfer. Deze shortgolfbaan ligt even buiten de bebouwde kom van het pittoreske Twentse dorpje Boekelo, gelegen tussen de gemeenten Enschede, Hengelo en Haaksbergen. Je hoeft geen golfvaardigheidsbewijs te hebben en ook geen ervaring om lekker even een balletje te slaan! Ook leuk om met je vereniging of commissie te doen!

Korting op het gebied van greenfee’s:

Activiteit

Prijs

Prijs voor Unioncard members

Studenten Rangefee

€7

€5*

Studenten Greenfee

€15

€10*

Korting op het gebied van groepsarragementen:

Activiteit

Prijs

Prijs voor Unioncard members

Studenten Golfclinic

€18

€13*

Driving-Range clinic

€18

€10*

*De bovenstaande prijzen zijn inclusief golfclubs (en baanballen bij de arrangementen)

Let op: wegens hoogseizoen zijn de kortingen niet geldig in de perioden:

– Na 12:00 uur in de weekenden vanaf 15 april t/m 15 juli
– Na 12:00 uur in de weekenden vanaf 15 augustus t/m 30 september

Shortgolf Spielehof

Shortgolf Spielehof is een golfbaan gelegen in het dorpje Boekelo nabij Enschede. Het golfspel wordt gespeeld op een kleine 18 holes golfbaan met afstanden van 50 tot 90 meter per hole en is qua regels en etiquette gelijk aan een normale grote golfbaan. Om shortgolf te kunnen spelen is geen ervaring of golfvaardigheidsbewijs vereist, aangezien iedereen vanaf 8 jaar d.m.v. een korte basisinstructie shortgolf kan beoefenen. Een golfuitrusting hoeft hierbij niet te worden aangeschaft aangezien clubs, ballen en scorekaart aanwezig zijn.

Meer informatie?

Ben je enthousiast en wil je meer weten over de mogelijkheden en de golfbaan? Kijk dan snel op de website van het Spielehof!