Home » Nieuws » Kwartieloverzicht Q2 17/18
16 november 2017
Kwartieloverzicht Q2 17/18

More info about the culture agenda can be found here.

More info about the sports agenda:

Gebouwenloop Aloha

This year, the fourth annual Gebouwenloop will be held on the 11 th of December! This is a renowned indoor run through nearly all buildings on campus. The run starts down in the Citadel and ends at the top of the towering Horst stairs. This is a very fun event to do with friends, which is why you can sign up in teams. Alternatively, you can also sign up individually if you’re not competing for the team competition. When you’ve finished your run, you will receive some food and water, and afterwards there is a drink in the Horstkelder where you can go. At this drink, you will receive one free drink when handing in your starting number. Also, the best individual runners will receive a nice prize here!

Be sure to sign up at inschrijvingen.nl and we hope to see you December 11th !

LaYERgame D.R.V. Euros

De tweede editie van laYERgame: We wish you a YERry christmas! Gratis lasergamen, een kerstmarkt vol eten en activiteiten en een loterij met een hoofdprijs van €100 euro aan kerstshopping-tegoed! Je krijgt hier de ultieme kans om informeel kennis te maken met YER Technology. Natuurlijk het relevantst voor masterstudenten maar ook (technische) bachelorstudenten zijn van harte welkom! Meld je snel aan op yer.nl/layergame! Beperkt aantal plekken beschikbaar!

3v3 tournament Arriba

3v3 tournament at the University of Twente will consist out of at least 4 game days. The tournament is a new initiative D.B.V. Arriba, the basketball club of the university. We hope with this series of tournaments in 2017 to attract more people to the game of basketball. If you want more information or want to subscribe yourself please read more here

HaramBIX

Hét jaarlijkse open thema-volleybaltoernooi van Harambee, de BIX! Aan dit toernooi mag echt iedereen meedoen, er is geen volleybal ervaring nodig, want dit is het enige volleybaltoernooi waar volleybal een bijzaak is! Dus doe mee met je huis, een vriendengroep, je sportvereniging of gewoon met een random groep mensen en beleef een weekend vol gezelligheid, feest, heel veel lol en een klein beetje volleybal.

Zoek een team met minstens zes mensen waarvan minimaal één dame,  verzin met je team een originele naam en kom opdagen in een prachtige outfit die zo extravagant mogelijk is.

Motorsportgroep enschede evenementen

26-11-2017

Najaarsrit

5-12-2017

sinterklaasCARDAN

28 tm 30-12-2017

Winterkamperen

Eerste dinsdag na 1-1-2018

nieuwjaarsCARDAN

De najaarsrit is een motorrit, aan het einde van het seizoen. Nog voordat sommige motoren in de winterstalling gaan organiseren wij deze rit.

Sinterklaas CARDAN is een hokavond (clubavond) van MSG. Elke dinsdag hebben we hokavond en op 5 december vieren we hier sinteerklaas. Er zal warme chocomel aanwezig zijn samen  met pepernoten en een bezoek van de enige echte sint.

Winterkamperen spreekt voor zich. Het is in de winter en we gaan kamperen. Dit zal op een camping in Hezingen zijn.

De nieuwjaarsCARDAN is weer een speciale hokavond waarin het nieuwe jaar gevierd wordt. Bubbels zijn natuurlijk aanwezig.