NL | EN

Over ons

Actieve sporter of wekelijks meerdere keren te vinden in theater of bioscoop? En wil je dat tijdens je studie graag blijven voortzetten? Je studie is misschien duur en ver van huis, maar… Universiteit Twente biedt maar liefst 33 sportverenigingen en 16 cultuurverengingen! Het enige wat je nodig hebt om lid te worden van deze verenigingen is de UnionCard. Je UnionCard is natuurlijk ook een goede manier om in contact te komen met medestudenten en direct te bouwen aan je netwerk! Je UnionCard wordt als digitaal product bijgeschreven op je studentenkaart. Nog geen studentenkaart? Geen probleem! Je kan de UnionCard gewoon direct bestellen. Vergeet dan niet in te checken bij de receptie van het Sportcentrum voor je met de training begint.

Naast lidmaatschap van sport en cultuurverenigingen biedt je UnionCard extra voordelen, zoals:

Ben jij bestuur van een vereniging en heb je nog vragen over DMS? Check de FAQ