EN | NL
EN | NL

Package Service Bastille

Pakketjes verzenden vanuit de UnionShop

Het is mogelijk om vanuit de UnionShop pakketjes te verzenden. Deze worden bezorgd door PostNL, wat als bijkomend voordeel heeft dat je Track and Trace gebruiken kan. Hieronder vind je de prijzen:

Brievenbuspakket
€ 3,50

Tot 10kg
€ 5,95 (standaard)
€ 5,95 (met pakje gemak)
€ 6,95 (met handtekening)

Tot 25kg
€ 8,95 (standaard)
€ 8,95 (met pakje gemak)
€ 9,95 (met handtekening)

Belgie, tot 30kg
€ 8,95 (standaard)

Verzenden van pakketjes vanuit de UnionShop is betrouwbaar, gemakkelijk en voordelig: ten opzichte van het postkantoor bespaar je tot vijf euro op een pakketje. Dat betekent extra winst als je bijvoorbeeld je studieboeken doorverkoopt! 

Let op!
Pakketjes die je laat bezorgen bij de Bastille, kun je gedurende de openingstijden van de Bastille ophalen bij de Service Desk. Pakketjes verzenden kan echter alleen in de UnionShop, die andere openingstijden (werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur) hanteert.

Pakketjes laten bezorgen in de Bastille

Pakketpost wordt bijna altijd tijdens kantooruren bezorgd, net wanneer je niet thuis bent. Je pakket wordt dan bij de buren afgeleverd, of je mag je pakket een aantal dagen later bij het postkantoor komen ophalen. Al met al niet echt handig. De Student Union heeft daarom de mogelijkheid ontwikkeld om je pakketpost in de Bastille te laten bezorgen. De Bastille kent ruime openingstijden en er is altijd een huismeester aanwezig. De huismeester neemt het pakket voor je in ontvangst en jij kunt het vervolgens ophalen bij de Bastille wanneer het jou uitkomt.

Deze gezamenlijke service van de Student Union en het Facilitair Bedrijf is helemaal gratis. Lees voor je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid de voorwaarden goed door om de service optimaal te laten verlopen. Hierin staat ook het bezorgadres dat je moet gebruiken.

Voorwaarden
Download