Home » Voor bestuurders » Beloning voor je inzet » More Than a Degree Awards

More Than a Degree Awards

Elk jaar reiken we een aantal prijzen uit aan de meest actieve studenten van de Universiteit Twente: de More Than a Degree Awards. Voorafgaand aan dit evenement krijgen verenigingen, commissies en studenten de mogelijkheid om potentiele winnaars te nomineren. De meest actieve eerstejaars en tweede – of ouderejaars wordt geselecteerd door een jury die bestaat uit een oud-winnaar, de Rector Magnificus, een betrokken medewerker van de Universiteit Twente en een oud Student Union bestuurder.

Awardshow 2016-2017

De More than a Degree Awardshow was een groot succes! Onder leiding van niemand minder dan Jan Versteegh werden de Awards uitgereikt aan de meest actieve studenten van het afgelopen jaar. Daarnaast werd het publiek ook vermaakt door Niels Harder, die met zijn trucs en humor een prachtige performance neerzette.

De winnaars van het collegejaar 2016-2017 zijn:

Hieronder vind je een aantal foto's van de afgelopen awardshow.