EN | NL
EN | NL
Home » voor-bedrijven

Student Union en het bedrijfsleven

Wie zijn wij

De Student Union is de grote overkoepelende studentenorganisatie op de Universiteit Twente. We behartigen de belangen van student en vereniging op verschillende manieren. Door in direct contact te staan met het College van Bestuur kunnen we via korte lijnen aangeven wat er speelt op het vlak van de studenten. We zetten ons daarnaast in voor het activisme binnen de UT. Een groot gedeelte van de UT wordt namelijk door studenten zelf gerund, zowel grote evenementen als bestuurlijke taken. Activisme is daarom ook een van onze grootste pijlers. Ook bieden we vele services aan voor verenigingen en individuele studenten. Voor uitgebreidere informatie over ons als organisatie, kunt u hier kijken.

"Voor en door studenten"

Partners en de SU

WAT WE FACILITEREN:

Via ons is het mogelijk om op verschillende manieren een groot gedeelte van de studenten te bereiken. We kunnen exposure bieden van logo's op posters tot het uitdelen van producten. Verder hebben wij ook vaste partnerschappen met Grolsch en Vrumona. Zij sponsoren ons met het oog op het stimuleren van activisme en maatschappelijke betrokkenheid. Wij bieden hen daarvoor exposure en exclusiviteit aan. Daarnaast zijn er vele andere mogelijkheden binnen de Student Union die aantrekkelijk voor u kunnen zijn. Deze zijn opgedeeld in onze initiatieven en onze commissies, die u hiernaast kan vinden.

Wat we niet faciliteren:

De Student Union stelt zich niet op als marketing- of communicatiekanaal. Dit houdt in dat niet van ons bereik gebruik gemaakt kan worden voor bijvoorbeeld het verspreiden van vacatures of reclames. Ook geven we geen toegang tot directe communicatie met studenten.

"Betrokken bij de student"

Contactformulier

Hebt u interesse in een samenwerkingsverband met de Student Union? Vul dan onderstaand formulier in. U kunt binnen een week respons verwachten.

toets de volgende code in: 43424