EN | NL
EN | NL
Home » voor-bedrijven » Initiatieven

Initiatieven

Hieronder kunt u een aantal diverse initiatieven vinden die door de Student Union zijn opgezet. Mochten deze initiatieven interessant voor u zijn, neem dan vooral contact met ons op.

UnionDeals
Via dit kanaal bieden we verschillende kortingsdeals aan voor studenten. Van pizza's tot het halen van een rijbewijs; veel verschillende deals zijn hier te vinden. Deze zijn gratis voor studenten te gebruiken en daardoor een goede manier om veel bereik te krijgen. Bezoek de website.

Talentpool
Deze pool is opgezet voor actieve studenten, die zich een bepaalde tijd hebben ingezet voor het Twentse studentenleven. Via deze manier worden studenten in contact gebracht met verschillende bedrijven. Dit kan zijn door workshops, diners of nog vele andere manieren. En dit alles is kosteloos voor de student. Een fijne en makkelijke manier om in aanraking te komen met de actieve student.

UnionShop
In het studentengebouw de Bastille zit onze eigen shop, waar studenten verschillende artikelen kunnen aanschaffen en gebruik kunnen maken van de vele diensten die daar geleverd kunnen worden. Voorbeelden van diensten zijn onder andere het goedkoper verzenden van pakketten, het laten bedrukken van kleding en printen. Bezoek de website.