EN|NL

More Than A Degree–dienstenfonds

Voor studentenorganisaties hebben we een dienstenfonds opgesteld. Mocht jouw vereniging of stichting tegen kosten aanlopen die je niet had voorzien, dan kunnen wij je waarschijnlijk helpen. Alleen organisaties die door ons erkend zijn en zich Uniondeelnemer mogen noemen, kunnen een aanvraag indienen.

BEDRIJFSHULPVERLENING

Bij activiteiten die je vanuit je vereniging organiseert zijn Bedrijfshulpverleners (BHV-ers) nodig. Meer informatie hierover kan je vinden op deze pagina

Financiële en Juridische diensten

Heb je een financieel adviseur, deurwaarder, incassobureau of advocaat nodig? Wij bieden je een subsidie voor de personele kosten die komen kijken bij het in dienst nemen van deze specialisten. Het gaat hier om een bedrag van maximaal 500 euro, waar je eens per drie jaar aanspraak op kan maken.  

Statuten

Als je een vereniging of stichting in oprichting bent en te horen hebt gekregen dat je tijdelijk door ons erkend wordt, kan jij de statuten gaan opmaken. Ook als jouw vereniging al een tijdje bestaat, is het mogelijk dat je een aanpassing wil maken in de statuten. In beide gevallen zal je te maken krijgen met hoge notariële kosten. Met een maximale subsidie van 500 euro, hopen we jouw studentenorganisatie hiermee een steuntje in de rug te kunnen geven. Dit bedrag kan ééns per drie jaar worden toegekend per Uniondeelnemer. Met deze dienst kun je gebruik maken van de Damsté deal

Vertaalsubsidie

Van over de hele wereld komen steeds meer studenten naar Enschede om aan de Universiteit Twente te studeren. Dit betekent dat er steeds vaker in het Engels naar je leden of deelnemers wordt gecommuniceerd. Maar, om aan Nederlandse wetten te voldoen moeten bepaalde documenten in het Nederlands beschikbaar zijn. Hierdoor is het goed om je berichten, documenten en website in twee talen te hebben. Voor vertalingen bieden we een maximale subsidie van 350 euro per jaar per Uniondeelnemer aan.  Je mag hier zowel een vertaalbureau voor inzetten als een goed Engelssprekende/Nederlandssprekende student. Zorg in beide gevallen dat je een factuur en bewijs kan aanleveren van de vertaalde tekst.

Reglement Subsidiefondsen 2020
Download