EN|NL

More Than A Degree–initiatievenfonds

Heb je een mooi initiatief of wil je een evenement organiseren? Het More Than A Degree – initiatieven fonds kan daarbij helpen! Dit fonds is speciaal voor studentenorganisaties die een gaaf initiatief voor ogen hebben en wordt beschikbaar gesteld door de Student Union en Grolsch.

Als voorbeelden voor initiatieven kan je denken aan een activiteit, een meerdaags evenement of een plan voor een bepaalde voorziening op de campus of in de stad. Voorbeelden zijn een festival, een sporttoernooi of een debat. Kortom, heel veel, zolang het maar bijdraagt aan onze missie: “"EVERYTHING WE DO IS DONE FOR OUR FELLOW STUDENTS – TO EMPOWER THEM TO ACHIEVE MORE THAN A DEGREE " Van dit fonds krijg je als Union erkende vereniging een maximaal subsidiebedrag van 500 euro toegekend. Voor herhaalde initiatieven geldt een maximum van 350 euro.

CRITERIA

Bij elk initiatief geldt:

WAT WE VAN JE VRAGEN

Het gebruik van de subsidie, lening of garantstelling is verbonden aan een aantal eisen:

PROCES

De aanvraag voor de subsidie wordt binnen 4 weken besproken met het bestuur. Hierna krijg je bericht of de subsidieaanvraag wel of niet is goedgekeurd. De organisatie heeft na het evenement 3 maanden tijd om de financiële realisatie, bewijs van sponsoring in de communicatie uitingen en de factuur op te sturen. Na de beoordeling hiervan wordt de subsidie uitgekeerd.

UNIVERSITEITSFONDS

Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de Stichting Universiteitsfonds als jij een idee hebt voor studenten. Jij of jouw studentenorganisatie kan hier beroep op doen wanneer je een vernieuwende of bijzondere activiteit wil realiseren. Denk bij het opsturen van je motivatie, aan het toevoegen van een begroting. Alle details over deze subsidie vind je op de website van het Universiteitsfonds.