EN|NL

Student Union Lustrum

De Student Union viert zijn Lustrum!

Op 18 oktober 2024 wil de Student Union samen met alle studenten op de UT zijn lustrum en de UT community vieren. De SU heeft al 25 jaar alles eraan gedaan om studenten aan te zetten tot meer dan alleen het halen van hun diploma. Om studenten zich actief te laten inzetten voor verenigingen, om een bestuursjaar te gaan doen of bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling in een andere vorm. Zo ook op het lustrum.

Op 18 oktober zijn er verschillende activiteiten om het lustrum te vieren. Het begint met een zeepkistenrace waar verenigingen, disputen en vriendengroepen het tegen elkaar op kunnen nemen. Daarna volgt de jaarlijkse More Than A Degree Awards met een lustrum tintje. Ten slotte sluiten we af met een feest in de stad. We hopen elke UT student te zien!

Programma

Activiteit Tijd Locatie

Zeepkistenrace 12.30 – 17.00 Sintelbaan/UTrack campus

MTADA uitreiking 20.00 – 22.00 Volgt nog

Lustrum feest 22.00 – 04.00 Pakkerij

Zeepkistenrace

Tijdens de zeepkistenrace gaan teams van minstens 2 personen het opnemen tegen andere teams. Het idee is dat je eerst je eigen zeepkist bouwt, een zelfgemaakt voertuig zonder motor waarna je een parcours aflegt op de campus. Er zijn prijzen voor de zeepkist die het snelst het parcours aflegt maar ook voor de mooiste zeepkist natuurlijk! Dus neem het op tegen je medestudenten en geef je op via de forms!

Heb je nou geen idee hoe je zo’n zeepkist moet bouwen/ heb je geen materiaal beschikbaar? Kom dan naar het zeepkisten bouw moment in de middag van 25 september. Hier zullen materialen en mensen aanwezig zijn om je te helpen. 

More than A Degree uitreiking

Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de MTADA

Lustrum feest

Het lustrum feest zal plaatsvinden in de pakkerij! Het is een open feest dus loop vooral binnen er is geen kaartje nodig, neem wel je studentenpas mee om aan te tonen dat je UT student bent.