EN | NL
student-union kamersite unioncard Union Deals unionshop createtomorrow tedex Eco Challenge Give it a go Buddy
EN | NL
ACTIEVE SPORTER OF CULTUURLIEFHEBBER?
Bestel UnionCard

UnionCard

Ben je een actieve sporter of meerdere keren per week te vinden in theater of bioscoop? En wil je dat tijdens je studie graag blijven voortzetten? De Universiteit Twente biedt maar liefst 33 sportverenigingen en 16 cultuurverenigingen! Om lid te worden van deze verenigingen heb je de UnionCard nodig. Je UnionCard is natuurlijk ook een goede manier om in contact te komen met medestudenten en direct te bouwen aan je netwerk!

Met de UnionCard kun je profiteren van allerlei Xtra's, zoals gratis zwemmen in Enschede en gratis gebruik maken van popstudio's. Kijk voor het hele aanbod hieronder. Ook kun je met de UnionCard veel verschillende cursussen volgen. Dit zijn sport- en cultuurcursussen, zoals Tai Chi, zwemles voor beginners, maar ook schilderen/tekenen, creatief lassen en djembé.

Verenigingsheffing

Om lid te worden van een vereniging meld je je eerst aan bij de vereniging zelf. Heb je dit gedaan? Dan krijg je in DMS de optie om verenigingsheffing te betalen. Verenigingsheffing is een bedrag dat je aan de universiteit betaalt voor het onderhoud van gebouwen en faciliteiten. Naast de verenigingsheffing die aan de universiteit wordt betaalt vragen de verenigingen contributie voor bijvoorbeeld de materialen die de vereniging gebruikt, trainers, etc. Bekijk hier alle verenigingen.

Fitnesskaart

Wil je werken aan je perfecte workout? Bestel dan naast de UnionCard ook de FitnessCard. Met de FitnessCard krijg je onbeperkt toegang tot de fitness en groepslessen in het sportcentrum. Kijk voor het aanbod van de groepslessen hier

Je UnionCard wordt als digitaal product bijgeschreven op je studentenkaart. Nog geen studentenkaart? Geen probleem! Je kan de UnionCard gewoon direct bestellen. Vergeet dan niet in te checken bij de receptie van het Sportcentrum voor je met de training begint.

digitale platform van Sport en Cultuur

Ben jij bestuurder van een vereniging en heb je nog vragen over DMS? Check de FAQ

Vragen en problemen

Doet de bestelknop het niet? Dit kan komen doordat je al bent ingelogd in je browser, probeer dan eens een bestelling te plaatsen in een incognito tabblad. 

Voor verdere vragen over het bestellen van een union card kan je het sport centrum bereiken.
Telefoon: 053 489 8001
E-mail: Servicedesk-sportcentrum@utwente.nl

Bestellen

Unioncard Xtra's
Cursusaanbod
Prijzen