EN | NL
EN | NL
Het Koetshuys
Enschede
€250
+ €0
Contact

Room

Area: 25m²
House type: Mixed male/female
Occupants: 5

Facilities

house with livingroom, room with sink

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Hallo beste kamerzoekenden, er komt nóg een ruime kamer vrij in Het Koetshuys voor onbepaalde tijd! In totaal wonen we met zijn vijven (met jou erbij), 2 dames en 3 heren. Aangezien een mannelijke huisgenoot ons gaat verlaten zijn we op zoek naar een nieuwe man!
Binnen het huis zijn we erg betrokken bij elkaar, we eten elke dag samen en de deur staat altijd open om een gezellig praatje te maken of om een spelletje te spelen in de woonkamer.
In de zomer houden we altijd een groot tuinfeest in onze grote achtertuin (mét schommelbank!).
We zijn dus op zoek naar iemand die betrokken wil zijn bij het huis en zich niet alleen maar opsluit in z'n kamer. Verder hebben we geen verplichtingen of vaste huisavonden. Je deelt het toilet en de douche met alle bewoners.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Laat ons weten waarom jij bij ons past! (Wij hebben ook allemaal Netflix en vinden het leuk om met vrienden een drankje in de stad te doen, dus vertel wat leuks ;))

About the room

No English description available. This is the Dutch description:
De kamer is het grootste in het hele huis, met apart washok, en opslaghok (dat je deelt met het hele huis, niet meegenomen in de oppervlakte).

Address

Goolkatenweg 107 7521be Netherlands

Contact

Daniël Linschoten

hetkoetshuys@gmail.com

Social