EN | NL
EN | NL
P3
Enschede
€280
+ €0
Contact

Room

Area: 15m²
House type: Only males
Occupants: 6

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom, room is furnished

About the house

Hallo kamerzoeker!

Wij wonen met z'n zessen in een studentenhuis aan de Populierstraat (zuid-west Enschede, net buiten de singel). Omdat één van ons straks weggaat komt er vanaf maart een kamer vrij. De kamer die vrijkomt is voorzien van een groot bureau, een kledingkast en overige spullen en een tweepersoonsbed. Dus heb jij van maart tot aan de zomer een kamer nodig in Enschede en wil je hier een leuke tijd van maken? Dan is deze kamer wellicht iets voor jou!

Wij wonen met elkaar in vriendschappelijke sfeer en ondernemen regelmatig iets samen. Zo plannen we elk kwartiel een huisuitje, doen we zo nu en dan mee aan een pubquiz en hebben we een jaarlijks kerstdiner en huisvakantie. We eten eigenlijk altijd samen en drinken ’s avonds vaak een biertje in de woonkamer. Drie van ons zijn lid bij een studentenvereniging (Audentis en Taste) en de rest is actief bij sportverenigingen (Euros en vv Drienerlo).

Het huis zelf is van alle gemakken voorzien. We hebben een mooie tuin met schuur, stenen BBQ en loungebank. Onze woonkamer is voorzien van een televisie (met interactieve tv), Playstation 3, dartbord en bierkoelkast. Daarnaast hebben we een ruime keuken met vaatwasser. Naar de universiteit is het ongeveer 10 minuten fietsen en naar de stad 5. De Albert Heijn zit op loopafstand.

Dus zoek jij een kamer in Enschede, reageer dan op deze advertentie en dan nodigen we je uit om een keer langs te komen!

Patrick, Tom, Nick, Everhard, Koen en Thijs

About the room

Gemeubileerde studentenkamer van 15 m2 op eerste verdieping. Kamer beschikt over 2 kasten, bureau, tweepersoonsbed en overige spullen. Badkamer en wc deel je met 3 andere huisgenoten.

Address

Populierstraat 19 7545MJ Netherlands

Contact

Patrick Braakman
0627588191
p.braakman@student.utwente.nl

Social