EN | NL
EN | NL
Deurningerstraat 250
Enschede
€366
+ €58
Contact
1 / 12

Room

Area: 20m²
House type: Mixed male/female
Occupants: 4

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom, room with sink, room is furnished

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Hey mogelijk geïnteresseerde!
In ons mooie stekkie wonen 2 jongens en 2 meiden. Helaas gaan er twee meiden en een jongen hun master in een andere stad doen en komen er dus 3 kamers vrij. We zijn op zoek naar nieuwe geïnteresseerde studenten die het leuk zouden vinden om samen lekker te eten en af en toe ’s avonds samen te chillen.
Het huis zelf heeft een mooie ligging tussen de universiteit en het centrum van de stad. De campus en het station Enschede zijn beide binnen 10 minuten fietsafstand. Als je de tuin binnenkomt hebben we een berging waar we ’s avonds onze fietsen kunnen opbergen. In de tuin zelf is genoeg ruimte om met een redelijke groep mensen te zitten en eventueel te barbecueën.
Binnen in het huis hebben een grote woonkamer en aparte eetkamer. De keuken die zich daar tussenin bevindt is tamelijk groot en voldoende om heerlijke gerechten te bereiden. Naast de keuken en de woonkamer worden ook de wc, badkamer en wasmachine gedeeld onder de 4 huisgenoten.

About the room

No English description available. This is the Dutch description:
Kamer 1:
Huurprijs: €271,55 + gas, water en licht
Grootte: 8 m2
Beschikbaarheid: 1 juli
Deze kamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Door de twee grote ramen kan er veel licht in de kamer vallen. De kastruimte onder de trap van de zolder wordt meestal gedeeld met de eigenaar van kamer 2.
De meubels die nu in de kamer staan kunnen in overleg worden overgekocht.


Kamer 2:
Huurprijs: €261,- + gas, water en licht
Grootte: 8 m2
Beschikbaarheid: halverwege augustus
Erg vergelijkbaar aan kamer 1 alleen wat meer langwerpiger. De kastruimte onder de trap van de zolder wordt meestal gedeeld met de eigenaar van kamer 1.
Ook de meubels die in deze kamer staan kunnen overleg worden overgekocht.

Kamer 3:
Huurprijs: €366,- + gas, water en licht
Grootte: ±20 m2
Beschikbaar: 1 juli of 1 augustus
De laatste kamer bevindt zich helemaal boven op zolder en is de grootste kamer van het huis. De kamer is opgesplitst in twee kamers die momenteel als een slaapkamer en werkkamer dienen. De kamer heeft ook zijn eigen wasbak.
De meubels die zich in de kamer bevinden kunnen overgekocht worden. Dit betreft het bed + matras, KALLAX kast en de klerenkast. Alle spullen zijn twee jaar oud en in goede staat. De prijs kan in overleg worden vastgesteld.

Als je geïnteresseerd bent in een van deze kamers, wees niet bang om een berichtje te sturen met je motivatie 😊.

Address

Deurningerstraat 250 7522CL Netherlands

Contact

Sebastian Bunda
06-38727027
s.t.bunda@student.utwente.nl

Social