EN | NL
EN | NL
Huize Bokkepoot
Enschede
€210
+ €0
Contact
1 / 7

Room

Area: 11m²
House type: Mixed male/female
Occupants: 6

Facilities

closed area for bikes

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
VROUWEN OPGELET!! Mooie kamer aangeboden in Huize Bokkepoot (Haaksbergerstraat 336), de kijkavond zal plaatsvinden op 11 juli 2019!
Hee jij daar! Je bent uiteraard op zoek naar een dak boven je hoofd, maar studeren gaat natuurlijk over het ontwikkelen van jezelf. Laat dat nou precies zijn wat je bij Huize Bokkepoot kunt vinden naast het studeren. Zo kom je bij vijf andere ervaren studenten (dames en heren) te wonen, die alle ins en outs weten van het studentenleven.

Eten. We kunnen (helaas) niet alleen maar Bokkepootjestaart eten, dus eten we af en toe ook culinaire quiche of Indiase curry. We houden wel van een spannend experimentje hier en daar in onze knusse keuken. We eten natuurlijk het liefst elke avond met elkaar, maar je tinderdates/studieplannen/nevenactiviteiten hiervoor afzeggen hoeft natuurlijk ook weer niet, je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Spontane (wilde) avondjes. Een potje dammen kan ook leuk zijn, maar bij tijd en wijlen gunnen we onze hersenen ook een beetje ontspanning. Kunnen de drankjes thuis ons niet meer tevreden stellen en worden onze voeten onrustig, dan is dat het teken voor ons om zwoele pasjes te maken in de stad. De korte warming up duurt slechts 6 minuten en vindt plaats op de fiets.

Tuin. Soms hebben de bokjes hier genoeg van het blokken en hebben we even behoefte aan therapeutisch werk, waarbij onze tuin dan het doelwit wordt. Gedachteloos, onder begeleiding van subtiele “deep-house” deuntjes wordt de tuin (jaja 250m2) goed onder handen genomen en wordt er volop van genoten. Van volleybal tot zwemmen en van BBQ’s tot hippiefeesten, je kan je lol op in onze tuin!

Hygiëne. Wat je doet met je persoonlijke hygiëne is helemaal aan jou, maar bij de gemeenschappelijke ruimtes (keuken, eetruimte, badkamer, gang, balkon en tuin) vinden we het fijn om er geen microbiotisch pretpark van te maken. Daarom ben je 1x in de zes weken het “bokje” waarbij het beginnende pretpark weer gereorganiseerd wordt tot een hygiënisch paleisje.

Huisdynamiek. We zijn een diverse kudde van jong en oud en van bachelor tot master. Allemaal verschillend en uniek op onze eigen manier, maar wel een hecht stel vrienden. We zijn op zoek naar een actieve, goed gekke student, die ons huis compleet maakt. We maken er met elkaar een vrolijk geheel van, waarbij spelletjes, muzikale hoogstandjes en alcoholische versnaperingen niet ontbreken! Om de goede sfeer er in te houden zijn we op zoek naar iemand die graag met ons mee doet en ook wil investeren in het huis.

About the room

No English description available. This is the Dutch description:
Aanbod. Een kamer van 11 m2, die heerlijk licht is door de grote ramen, die je wagenwijd open kan zetten om lekker door te luchten. Er zijn verschillende dingen die je kan overkopen, dat valt te overleggen. De huur zal 210 euro per maand bedragen, dit is inclusief gas/water/licht (en de WiFi natuurlijk). De kamer zal beschikbaar zijn vanaf eind augustus, de exacte datum kan in overleg geregeld worden.
Hebben we inmiddels je interesse gewekt? Schroom dan niet, laat het toetsenbord rammelen en stuur ons een leuk berichtje met wat informatie over jezelf en wie weet zien we je terug op de kijkavond!

Address

Haaksbergerstraat 336 7513EJ Netherlands

Contact

Anouk Bosman

ajbosman@outlook.com

Social