EN | NL
EN | NL
De Bentrot
Enschede
€260
+ €0
Contact
1 / 6

Room

Area: 15m²
House type: Only males
Occupants: 10

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom, room with sink

About the house

Beste toekomstige huisgenoot,

Zoek jij een kamer in een fantastisch studentenhuis met een grote woonkamer achtertuin en gezellige huisgenoten, zoek dan niet verder.


We zijn een actief huis met veel activiteiten waaronder karten, pubquizen en samen stappen. Jaarlijks hebben we een huisfeest waar alle oud huisgenoten naartoe komen. Op het feest drinken we zelf gebrouwen bier. Iets wat we al jaren doen en wat van huisgenoot op huisgenoot word doorgeven. Daarnaast hebben we een prachtig sinterkerst diner, een huisweekend ergens in een stad in europa.


We hebben twee keukens en twee woonkamers wat ideaal is met 11 mensen. In de zomer zetten we een groot zwembad in de tuin en in de winter hebben we een zelfgemaakte hottub van Grolsch kratjes. We hebben een vaste woonkamer waar elke avond gezelligheid te vinden is.

Naast alle gezelligheid komen we ook zeker aan studeren toe. Alles mag maar niks moet hier in huis. Maar om het een beetje schoon te houden maakt er elke week iemand goed schoon.

Spreekt dit alles jou aan stuur dan vooral een berichtje.
OVER DE KAMER
De kamer die vrij komt is een riante kamer met een wastafel een een mooi groot raam. Dit alles op 5 min fietsen naar het centrum en 12 min naar de campus.

About the room

OVER DE KAMER
De kamer die vrij komt is een riante kamer met een wastafel en een mooi groot raam. Dit alles op 5 min fietsen naar het centrum en 12 min naar de campus.

Address

Bentrotstraat 35 7531AA Netherlands

Contact

Pascal Binnekamp

p.n.binnekamp@student.utwente.nl

Social