EN | NL
student-union kamersite unioncard unionshop createtomorrow tedex Union Deals
EN | NL
Huize Ursa
Campus
€320
+ €0
Contact
1 / 6

Room

Area: 16m²
House type: unknown
Occupants: 0

Facilities

house with livingroom, room with toilet, room with sink

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Hoi toekomstige huisgenoot,

Wij zijn Huize Ursa, een gemengd huis op de campus van de UT. Binnenkort komt er een kamer vrij in ons gezellige huis. We wonen met zijn 13en en eten iedere avond samen. Door de vele huisgenoten is er altijd wel iemand die zin heeft om samen iets leuks te doen! Deze spontane activiteiten verschillen van samen barbecueën, sporten, of biertjes drinken tot een avondje bankhangen (film/serie/tv, spelletje, of in deze tijden een online pubquiz). Daarnaast plannen we ook huisavondjes met thema’s als halloween of karaoke, en hebben we het jaarlijks terugkerende kerstdiner, sinterklaasavond, huisweekend en skivakantie voor wie wil (en voor de thuisblijvers een tropisch feestje)!

Even over de praktische zaken: de kamer is 16m2 waardoor je genoeg ruimte hebt voor een tweepersoonsbed, een bureau en een kast. Ook heb je je eigen badkamer. Het huis ligt aan een grasveld, wat we als onze tuin beschouwen, en ligt aan de rand van een bos.

Lijkt het jou leuk om onze nieuwe huisgenoot te worden? Stuur gerust een berichtje! Als er dan interesse is vanuit beide kanten, kun je als je wilt een keer langs komen om de kamer te bezichtigen en een theetje of biertje met ons te drinken op anderehalve meter afstand 😉

Groetjes,

Huize Ursa

About the room

No description available.

Address

Witbreuksweg 377E 7522 ZA Netherlands

Contact

Nathalie ten Broeke

ursa.enschede@gmail.com

Social