EN | NL
student-union kamersite unioncard unionshop createtomorrow tedex Union Deals
EN | NL
Huize Boshut
Campus
€330
+ €0
Contact
1 / 9

Room

Area: 16m²
House type: Mixed male/female
Occupants: 11

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom, room with toilet, room with sink

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Hoi allemaal!

Ben jij op zoek naar een gezellig studentenhuis op de mooie campus van de UT? Wij krijgen binnenkort een kamer vrij en zijn dus op zoek naar een leuke nieuwe huisgenoot!
We zijn een gemengd huis met 11 andere huisgenoten. We eten iedere avond samen, en hebben 3 vaste activiteiten in het jaar: Sinterklaas (waar je waarschijnlijk nog bij kunt zijn!) , het Kerstdiner en ons mooie huisfeest!

Ons huis naast wekelijks koken en schoonmaken geen verplichtingen, maar we vinden het wel erg leuk om actief te zijn met elkaar! Zo hebben we zo nu en dan een cocktail kamer roulette, BBQ, of een ander huisuitje. Verder eten we ook iedere avond samen, en blijven vaak erna nog even hangen voor thee, koffie of een biertje. Ook vinden we het leuk om af en toe een apart meidenuitje te hebben.

De kamer is erg fijn, 16m^2 met een eigen badkamertje. Ook zit er een balkon bij, wat vooral chill is tijdens de zomer. Gedeelde keuken en woonkamer, maar dat is geen probleem omdat we ook samen koken.

Klinkt dit als iets voor jou? Stuur dan een leuk berichtje over jezelf en wat leuke foto's en social media, naar wbw3952@hotmail.com.

Liefs,

Huize B.H. (Boshut)

p.s. De kamerzoekgesprekken zullen in de week van 9-13November plaatsvinden, in corona-aangepaste vorm. Hierover hoor je destijds meer!

About the room

No description available.

Address

Witbreuksweg 395C 7522 ZA Netherlands

Contact

Huize BosHut

wbw3952@hotmail.com

Social