EN | NL
EN | NL
Petteflat
Enschede
€236
+ €0
Contact
1 / 9

Room

Area: 12m²
House type: Mixed male/female
Occupants: 6

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom, room with sink

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
LET OP-MAN GEZOCHT STATUS: STUDENT VOORKOM EEN GEMISTE KANS EN SCHRIJF!

Heee kamerzoeker,

-Je zal nu wel erg nieuwsgierig zijn naar dit huis, wat wij als bewoners ook nog steeds zijn, omdat er elke dag bijzondere items in elk hoekje of kastje gevonden kunnen worden die je nog niet ontdekt had.
-Je zult verder nieuwsgierig zijn naar een kerstboom die er maar liefst 365 dagen staat.
-Je zult nieuwsgierig zijn naar de groene rakker die voor jou klaar staat.

Huize de Petteflat is een mix van diversiteit: je kan men vinden in alle uithoeken van Enschede. Denk aan gezelligheidsverenigingen; AEGEE Alpha, sportverenigingen zoals roeivereniging Euros, de klimvereniging TSAC, dansvereniging Chassé en men betreedt de sportschool.

Je zult nu wel nieuwsgierig zijn naar het aantal bewoners dat deze heuze flat kent: wij zijn maar liefst met 4 vrouwen en 2 heren.
De heren zorgen in dit huis dat de bbq op full speed draait met 15 graden of hoger en de vrouwen voorzien de mannelijke kroost van een kop koffie.
Wij zijn op zoek naar een mannelijke huisgenoot die nog meer gezelligheid, enthousiasme en gekkigheid het huis in kan slingeren. Jij als nieuwe bewoner zult 1 september je intrede kunnen doen en de stap mogen wagen om ons Petteflat eer aan te doen.

Verder wat extra informatie die saai is, maar er wel bij hoort.

-Ons huis ligt mooi centraal, op 10 minuten van de UT, op 5 minuten van het Saxion, 10 minuten van het centrum en de supermarkt. Ideaal dus voor een combi van studeren en af en toe een feestje pakken in de stad.
-Wij zijn een huis waar veel kan, waar iedereen zijn eigen ding kan doen maar ook altijd gelegenheid is om samen wat te doen, als iedereen dat leuk vindt!
-Daarnaast organiseren we elk jaar een kerstdiner en een huisfeest.
-We hebben een grote woonkamer/keuken, waar we elke dag samen eten en chillen , en waar vaak een of meer van ons wel te vinden zijn voor een kop thee, een biertje, een praatje of goed advies.

Over de kamer:

De kamer waar het om gaat is voorzien van een inbouwkast, een wastafel en vaste kasten om de wastafel.

-De kamer is beschikbaar per 1 september, maar tijdens de kick-in/introductieperiode is er wel een slaapplek voor je! Je kan die week alvast met ons huis kennismaken als je dat leuk vindt;)

Voor de man die van extra wooncomfort houdt:

-Het huis erg gecharmeerd van koffie, dus het is erg leuk als je dat lekker vindt

-Bovendien zijn wij voorzien van een heuze tuin (waar af en toe wat onkruid staat), maar waar wij wel heerlijk kunnen genieten van het Twentse landschap en bourgondisch dineren, met aansluitend aan dit diner een afwassessie met de Oudhollandse escalatiemix

Dus denk jij, dit was een immens lang bericht , maar het was wel heel leuk en ik wordt hier enthousiast, geraakt en geëmotioneerd van? Laat je dan niet meer tegenhouden en introduceer jezelf.

Wij kijken uit naar je bericht!

Groetjes van de Petteflat!

About the room

No description available.

Address

Richtersweg 36 7521 BW Netherlands

Contact

Petteflat

plukvandepetteflat36@gmail.com

Social