EN | NL
EN | NL
Studentenhuis HRK
Enschede
€280
+ €0
Contact
1 / 3

Room

Area: 12m²
House type: Only males
Occupants: 4

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom, room with sink

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Deze zomer komt er in ons prachtige studentenhuis weer een kamer vrij. We wonen samen met 4 mannen die allemaal actief zijn in het studentenleven en graag met elkaar optrekken. We eten elke dag samen en drinken graag met elkaar een biertje in het hoogtepunt van het huis, de keet.

De keet is een losstaande woonkamer die van alle gemakken voorzien is en waar we dan ook vaak met elkaar of andere vrienden te vinden zijn. We hebben elke maandag een huisavond, maar snappen ook dat op sommige momenten studeren voor tentamens voor gaat.

Het huis zelf ligt aan de singel, met het centrum op 5 minuten afstand fietsen en de universiteit op ruim een kwartier. Boodschappen doen we bij de gloednieuwe Jumbo, die op nog geen vijf minuten loopafstand zit.

Lijkt het je op basis van deze beschrijving wat om bij ons in huis te komen wonen? Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje!

About the room

No English description available. This is the Dutch description:
De kamer zelf heeft een oppervlakte van ongeveer 12 vierkante meter, met tuindeuren die open kunnen en een vrij hoog plafond. Ook zijn er al snel mogelijkheden om door te verhuizen naar een van de grotere kamers, met een maximale grote van 20 vierkante meter.

Address

Gronausevoetpad 124 7533VG Netherlands

Contact

Jelle Berning
0613907946
j.a.berning@student.utwente.nl

Social