EN | NL
student-union kamersite unioncard Union Deals unionshop createtomorrow tedex Eco Challenge Give it a go
EN | NL
Borstelbar
Enschede
€290
+ €0
Contact
1 / 7

Room

Area: 12m²
House type: Mixed male/female
Occupants: 5

Facilities

closed area for bikes, pets allowed, room with sink

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
De Borstelbar is een gezellig en knus huis, waar we op het moment met 4 heren en 2 dames wonen. We studeren allemaal aan het Saxion of de Universiteit en zijn daarnaast stuk voor stuk actief bij gezelligheidsverenigingen en/of sportverenigingen. Ondanks dat eten er wel bijna elke avond mensen mee aan onze eigen bar of in de zomer buiten voor of achter het huis.

Natuurlijk zijn we op het moment veel thuis, waarbij de deuren meestal open staan en maken we af en toe wandelingetjes door het park achter ons huis samen.

Omdat een van onze dames weg gaat, zijn we opzoek naar een nieuwe huisgenoot! We zoeken een actieve student, die naast haar eigen dingen ook graag af en toe dingen met het huis doet.

Even wat technische informatie over het huis en de kamer. De kamer is ongeveer 12 vierkante meter en heeft een wasbak. Ons huis heeft dus een gezamenlijke bar en verder een keuken, douche, twee wc’s en een ruime tuin waar je veilig je fiets kan stallen. De ligging van het huis ideaal voor een student! Het Saxion en de stad zijn zo’n 5 minuten fietsen en de UT is net 10 minuten. Mocht het een keer slecht weer zijn, de bus stopt ook nog eens op de hoek!

About the room

No description available.

Address

Borstelweg 19 7545 MR Netherlands

Contact

Thijs van Zeijts

borstelbar.enschede@gmail.com

Social