EN | NL
student-union kamersite unioncard Union Deals unionshop createtomorrow tedex Eco Challenge Give it a go
EN | NL
Huize WarmWit
Enschede
€300
+ €0
Contact
1 / 8

Room

Area: 12m²
House type: Only males
Occupants: 7

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Huize WarmWit is een vrijstaand studentenhuis gelegen in de wijk Rigtersbleek waar momenteel acht mannelijke UT-studenten bivakkeren. Omdat een huisgenoot ons deze zomervakantie gaat verlaten, zal er een kamer vrijkomen in ons huis! Dus zoek jij nog een kamer in Enschede; Reageer dan snel!

Bij ons thuis wordt er iedere dag gezamenlijk gegeten, dit komt erop neer dat je ongeveer 1x per week kookt voor de rest van het huis. Daarnaast zijn we allen niet vies van een biertje, of dit nou thuis gezellig in de woonkamer of al feestend in de kroeg genuttigd wordt. Met het huis hebben we ook verschillende jaarlijkse activiteiten (die je echt niet wilt missen) op de agenda staan zoals een kerstdiner, een huisweekend en de bata-BBQ. Ook plannen we een maandelijks een huisavond in. Naast al deze leuke activiteiten willen we allemaal wel onze studiepunten halen, hiervoor zitten we natuurlijk allemaal in Enschede. De woonkamer wordt geregeld omgetoverd tot een studieruimte of men verhuist gezamenlijk naar de universiteitsbibliotheek een paar minuten verderop.

Het huis is van alle gemakken voorzien: een audio-rijke douche, twee wc’s (op beide verdiepingen één), wasmachine, vaatwasser, mediacenter, zeer snel internet (1Gbit/s), een bierdopjes-teller, een dartbord, een Playstation met Fifa, een grote BBQ en natuurlijk daarbij horende een zeer ruime zonovergoten tuin met o.a. een afdak voor de fietsen en een veranda. Daarnaast beschikken we ook nog over een hottub die in de hete zomer voor verkoeling kan zorgen, maar die ook nog is, binnen een paar uur, op een heerlijke temperatuur kan worden opgestookt.

We wonen op vijf minuten fietsen van de campus en op tien minuten van het Enschedese centrum. Er zijn meerdere buslijnen op 1 min loopafstand en ook de supermarkten zitten om de hoek.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Stuur ons dan een reactie en vertel wat over jezelf! Wellicht nodigen we je dan een keer uit om kennis te maken!

Groetjes,
De Bewoners van Huize WarmWit

About the room

No English description available. This is the Dutch description:
De kamer is 12m2 en bevindt zich op de bovenverdieping. Het is een rechthoekige kamer, die aan één wand schuin oploopt. Hier zit nog een extra bergruimte, waar je niet voor betaalt. De kamer heeft een raam dat volledig open kan.

Address

Everhardt van der Marckstraat 19 7521 VN Netherlands

Contact

Marnick Plomp

m.a.plomp@student.utwente.nl

Social