EN|NL
Tweepie
Campus
€350
+ €0
Contact
1 / 5

Room

Area: 16m²
House type: unknown
Occupants: 0

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom, room with toilet, room with sink

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Binnenkort komt er een kamer in ons huis vrij en daarom zijn wij opzoek naar een nieuwe, gezellige, spontane huisgenoot!

Wij zijn een groot, gemengd en (naar eigen zeggen) een gezellig huis zonder veel verplichtingen. Wij wonen met z’n twaalven, waaronder 7 meiden en 5 heren, op de eerste verdieping van een piramidewoning. Als huis houden wij ervan om spontaan dingen te ondernemen met iedereen die daar zin in heeft en er natuurlijk ook tijd voor heeft. Wij kijken bijvoorbeeld wel eens een film, gaan samen zwemmen en we doen af en toe een biertje. Daarnaast hebben we om de week een huisavond waarin we met zo veel mogelijk huisgenoten een leuke activiteit ondernemen of gewoon lekker een biertje drinken. Elk jaar vieren wij ook sinterklaas, houden we een sfeervol Kerstdiner en gaan we op huisweekend (vorige bestemmingen zijn onder andere: Budapest, Scheveningen en Antwerpen). Een aantal van ons is sportief en samen gaan we soms tennissen, voetballen, sportschool of een andere sport doen (sommigen trainen daadwerkelijk, anderen kijken). Een rondje fietsen, katapult bouwen, wat vuurwerk afsteken of een avondje pokeren behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Extra voorzieningen in dit huis zijn:
- Super luxe bier koelkast
- Een privébalkon met het mooiste uitzicht van de campus.
- Een grote katapult

Wij zijn op zoek naar een huisgenoot die een leuke toevoeging is voor onze huisfamilie. We zouden het leuk vinden als je eens een avond in de woonkamer komt chillen en in bent voor spontane ondernemingen.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Stuur ons dan gerust een berichtje!

About the room

No English description available. This is the Dutch description:
De kamer is ongeveer 16m2 en daarbij heb je jouw eigen badkamer (wasbak, douche & wc) én eigen balkon. De kamer is vrij vanaf mei.

Address

Matengweg 73C 7522 LD Netherlands

Contact

Huize Tweepie

Huistweepie@gmail.com

Social