EN | NL
EN | NL
Villa Perpóto
Enschede
€239
+ €0
Contact
1 / 6

Room

Area: 12m²
House type: Only males
Occupants: 5

Facilities

closed area for bikes, house with livingroom

About the house

No English description available. This is the Dutch description:
Hallo beste lezer,

Zoek jij een leuk studentenhuis om je aankomende studententijd goed te beginnen? Dan komt dat goed uit, want wij mega toevallig zoeken wij een nieuwe huisgenoot. Villa Perp'oto is een hecht studentenhuis met ruimte voor 7 mannen, maar heelaasch zijn we op het moment nog maar met 5. We studeren alle 5 nog aan de Universiteit Twente en zijn actief in het studentenleven bij verschillende disputen, gezelligheidsverenigingen en sportverenigingen om het maximale uit ons studentenleven te halen.

Om je een indruk te geven van het leven op Villa Perpóto: We eten gaag samen in onze luxe woonkeuken, waar altijd wel wat te beleven valt. Om de week hebben we een gezellige huisavond waar de nodige biertjes worden genuttigd een een grote variëteit aan activiteiten worden beleefd. Tevens ondernemen we jaarlijks ook grotere activiteiten met zowel huidig- als oud-huisgenoten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, zeilen in de zomervakantie, de originele jaarlijkse Perpóklaas viering, een jaarlijks huisfeest en huisvakantie.

De Villa is vanzelfsprekend van alle gemakken voorzien zodat je genoeg van je tijd aan studeren kan besteden. Zo hebben we bijvoorbeeld een vaatwasser, wasmachine, droger, 2 badkamers en meerdere ijskasten. In de zomer verblijven wij in ons zwembad die in de achtertuin staat. Af en toe wordt daar natuurlijk ook de barbeque bij aangeslingerd. Wij houden ervan om naast al dat gechill ook wat klusprojectjes op te pakken in en rond het huis voor nog meer chill comfort.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze advertentie? Stuur dan snel een mail of een appje met motivatie, en wie weet wordt je binnenkort uitgenodigd voor een hospiteeravond.

Gegroet,
Cham, Aernout, Émile, Timo en Nick

About the room

No English description available. This is the Dutch description:
De kamer is gelegen op de begane grond en heeft een oppervlakte van circa 12 vierkante meter. De tweede kamer die vrijkomt is gelegen op de 1ste verdieping en de oppervlakte is circa 10 vierkante meter.

Address

Benjamin Willem ter Kuilestraat 126 7545LD Netherlands

Contact

Nick de Groot
0612436417
n.t.degroot@student.utwente.nl

Social