EN | NL
student-union kamersite unioncard unionshop createtomorrow tedex Union Deals
EN | NL
Huize Boshut
Campus
€330
+ €0
Contact
1 / 9

Kamer

Oppervlak: 16m²
Type huis: Gemengd
Medebewoners: 11

Voorzieningen

afgesloten plek voor fietsen, huis heeft woonkamer, kamer heeft toilet, kamer heeft wastafel

Over het huis

Hoi allemaal!

Ben jij op zoek naar een gezellig studentenhuis op de mooie campus van de UT? Wij krijgen binnenkort een kamer vrij en zijn dus op zoek naar een leuke nieuwe huisgenoot!
We zijn een gemengd huis met 11 andere huisgenoten. We eten iedere avond samen, en hebben 3 vaste activiteiten in het jaar: Sinterklaas (waar je waarschijnlijk nog bij kunt zijn!) , het Kerstdiner en ons mooie huisfeest!

Ons huis naast wekelijks koken en schoonmaken geen verplichtingen, maar we vinden het wel erg leuk om actief te zijn met elkaar! Zo hebben we zo nu en dan een cocktail kamer roulette, BBQ, of een ander huisuitje. Verder eten we ook iedere avond samen, en blijven vaak erna nog even hangen voor thee, koffie of een biertje. Ook vinden we het leuk om af en toe een apart meidenuitje te hebben.

De kamer is erg fijn, 16m^2 met een eigen badkamertje. Ook zit er een balkon bij, wat vooral chill is tijdens de zomer. Gedeelde keuken en woonkamer, maar dat is geen probleem omdat we ook samen koken.

Klinkt dit als iets voor jou? Stuur dan een leuk berichtje over jezelf en wat leuke foto's en social media, naar wbw3952@hotmail.com.

Liefs,

Huize B.H. (Boshut)

p.s. De kamerzoekgesprekken zullen in de week van 9-13November plaatsvinden, in corona-aangepaste vorm. Hierover hoor je destijds meer!

Over de kamer

Geen beschrijving beschikbaar.

Adres

Witbreuksweg 395C 7522 ZA Nederland

Contact

Huize BosHut

wbw3952@hotmail.com

Social