EN | NL
student-union kamersite unioncard Union Deals unionshop createtomorrow tedex Eco Challenge Give it a go Buddy
EN | NL
The Royal Pink Palace
Campus
€270
+ €0
Contact
1 / 6

Kamer

Oppervlak: 14m²
Type huis: Gemengd
Medebewoners: 15

Voorzieningen

huis heeft woonkamer

Over het huis

Beste kamerzoeker,


Ben je op zoek naar een actief huis met een hechte sfeer? Kom dan een kijkje nemen bij The Royal Pink Palace. We zijn een gemengd huis waar altijd mensen openstaan voor een gezellige avond. In onze woonkamer is altijd wel iemand te vinden om een praatje mee te maken, een mooie bijkomstigheid van een huis met 16 mensen. Verder zijn wij in de avond zeker niet vies van een goudgele rakker, maar komen studiepunten op de eerste plek.
Wij zoeken mensen die:
1. Graag dingen ondernemen en tijd nemen om ons te leren kennen.
2. Actief willen zijn naast hun studie en het maximale uit hun studententijd willen halen.

In onze flat hebben we een aantal tradities, zoals flatavonden, het flatuitje, het flatweekend, de flatvakantie, het flatfeest, sinterklaas en het traditioneel na januari plaatsvindende kerstdiner. Bij veel van deze gelegenheden treden wij aan in het roze. Door alle activiteiten, maar vooral door alle uren die je dagelijks met elkaar doorbrengt ontstaan er snel goede vriendschappen. Hierdoor komen er wekelijks nog oud huisgenoten langs voor een goed gesprek en een lekker biertje. Naast activisme binnen het huis zijn velen te vinden bij een studenten/sport vereniging of dispuut zoals A.S.V. Taste, D.R.V. Euros of V.V. Drienerlo!

The Royal Pink Palace heeft in de zomervakantie weer een aantal kamers vrij. Voel jij jezelf ondertussen helemaal thuis in het bovenstaande verhaal? Wil je op een plek komen wonen waar je echt het gevoel hebt dat je iedere dag thuis komt? Stuur ons een bericht en misschien nodigen wij je uit om een keer langs te komen bij het mooiste huis van Enschede!

Je kan ons ook een berichtje sturen op onze insta: royalpinkpalace!

Groetjes,
The Royal Pink Palace

Over de kamer

Geen beschrijving beschikbaar.

Adres

Campuslaan 51 7522 NG Nederland

Contact

Nick Witmarsum
0628468083
royalpinkpalace51@hotmail.com

Social