EN | NL
student-union kamersite unioncard Union Deals unionshop createtomorrow tedex Eco Challenge Give it a go Buddy
EN | NL

Kamer

Oppervlak: 17m²
Type huis: Alleen mannen
Medebewoners: 4

Voorzieningen

huis heeft woonkamer, kamer heeft wastafel, kamer is gemeubileerd

Over het huis

’t Schijtpaleis: al sinds 1989 bekend als het meest broederlijke studentenhuis van Enschede en dé plek waar je zowel overdag als ’s avonds student kunt zijn. Waar de ‘roots' vroeger nog gevestigd zaten aan het Van Heekplein, is ’t Schijtpaleis vijf jaar geleden volledig en voltallig verhuisd naar haar nieuwe onderkomen vlak naast het treinstation: ouderwets op steenworpafstand van de binnenstad, maar nu in een nieuw jasje. De vier mannen op ’t Schijtpaleis kunnen alles met elkaar delen: de kamerdeuren, die aan de woonkamer grenzen, staan vrijwel altijd open. We eten (en drinken) gezamenlijk, ondernemen, klussen en organiseren evenementen binnen-en buitenshuis en we moedigen elkaar aan te excelleren in studie en studentenleven.

Ons huis is van alle gemakken voorzien: we hebben heerlijke koffie, de beste hitjes (zelfs op het toilet), een plafond-ventilator (laat de zomer maar komen!) een knusse inrichting, een gloed nieuwe huisauto en oud-bewoners die regelmatig even komen buurten: die hebben immers ook een tijd met ons samengewoond! Om deze warme banden met de oud-bewoners te behouden is er afgelopen jaar zelfs een trip naar Dublin georganiseerd. Bijzonderheden: nieuw pand, gestoffeerd en met verlichting opgeleverd, we hebben zelfs een gemeubileerde kamer die je kunt overnemen! Drie van de slaapkamers bevinden zich aan de straatzijde, hebben grote ramen en een hoog plafond (3,5 meter!), de vierde kamer ziet er precies hetzelfde uit, maar zit aan de andere kant van het huis. Je krijgt je eigen wastafel!

Zoek jij een kamer vanaf de zomer van 2020, ben je benieuwd wat ’t Schijtpaleis nog meer te bieden heeft en wil je een keer de meest unieke troon van Enschede proberen (spoiler: hij zit koninklijk)? Stuur ons een leuk berichtje! Dan nemen we contact met je op om een keer kennis te maken.

Over de kamer

Het gaat om een 17 m^2 gestoffeerde kamer! Afbeeldingen zijn een indicatie van de ruimte

Adres

Deurningerstraat 6A 7514 BH Nederland

Contact

Raoul Oude Lenferink
06 12377297
raouloudelenferink@gmail.com

Social