EN|NL
ACTIEVE SPORTER OF CULTUURLIEFHEBBER?
Bestel UnionCard

Ben je een actieve sporter of meerdere keren per week te vinden in theater of bioscoop? En wil je dat tijdens je studie graag blijven voortzetten? De Universiteit Twente biedt maar liefst 43 sportverenigingen en 18 cultuurverenigingen! Om lid te worden van deze verenigingen heb je de UnionCard nodig. Je UnionCard is natuurlijk ook een goede manier om in contact te komen met medestudenten en direct te bouwen aan je netwerk!

Met de UnionCard kun je profiteren van allerlei Xtra's, zoals gratis zwemmen in Enschede en gratis gebruik maken van popstudio's. Kijk voor het hele aanbod hieronder. Ook kun je met de UnionCard veel verschillende cursussen volgen. Dit zijn sport- en cultuurcursussen, zoals Tai Chi, zwemles voor beginners, maar ook schilderen/tekenen, creatief lassen en djembé.

Verenigingsheffing

Om lid te worden van een vereniging meld je je eerst aan bij de vereniging zelf. Heb je dit gedaan? Dan krijg je in de Sports & Culture website de optie om de verenigingsheffing te betalen. Verenigingsheffing is een bedrag dat je aan de universiteit betaalt voor het onderhoud van gebouwen en faciliteiten. Naast de verenigingsheffing die aan de universiteit wordt betaalt vragen de verenigingen contributie voor bijvoorbeeld de materialen die de vereniging gebruikt, trainers, etc. Bekijk hier alle verenigingen.

Fitnesskaart

Wil je werken aan je perfecte workout? Bestel dan naast de UnionCard ook de FitnessCard. Met de FitnessCard krijg je onbeperkt toegang tot de fitness en groepslessen in het sportcentrum. Kijk voor het aanbod van de groepslessen hier

Je UnionCard wordt als digitaal product bijgeschreven op je studentenkaart. Nog geen studentenkaart?  Geen probleem! Je kan de UnionCard gewoon direct bestellen. Vergeet dan niet in te checken bij de receptie van het Sportcentrum voor je met de training begint.

Sport & Cultuur Website

Ben jij bestuurder van een vereniging en heb je nog vragen over de Sports & Culture website? Check de FAQ

Bestellen

Vragen

Voor vragen over het bestellen van een UnionCard kan je het Sport Centrum bereiken.
Telefoon: 053 489 8001
E-mail: unioncard@utwente.nl

Unioncard Xtra's
Cursusaanbod
Prijzen
Geen resultaten met deze filters