EN | NL
student-union kamersite unioncard Union Deals unionshop createtomorrow tedex Eco Challenge Give it a go
EN | NL

Open voor het afhalen van producten.

In verband met de huidige corona lockdown is de UnionShop gesloten. Vanaf 9 februari is het wel mogelijk om artikelen van de UnionShop af te halen op dinsdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:45 uur. Hiervoor dient u een mail te sturen met het gewenste artikel en/of printopdracht (kleur/zwart-wit, dubbelzijdig/enkelzijdig, ingebonden in lijmband/ringband) naar unionshop@utwente.nl.

Bestellingen die vóór maandag worden geplaatst, kunnen dinsdag worden afgehaald. Bestellingen die vóór donderdag worden geplaatst, kunnen vrijdag worden afgehaald. Op maandag en donderdag zal worden bericht in welk tijdslot (tussen 12:30 en 13:45 uur) de bestelling kan worden opgehaald in de UnionShop. Het is belangrijk om op tijd te komen, zodat er geen drukte of ophoping ontstaat. Op het afhaalpunt wordt uitsluitend met pin, contant of OFI afgerekend. (online betalen is NIET mogelijk!)

NB:

-          Het is niet toegestaan om met meerdere personen een bestelling af te halen, dus kom alleen

-          Er worden geen artikelen per post verzonden, alleen afhaal in de UnionShop is mogelijk.

-          Er wordt geen stomerij service verleend

-          Voor textielbedrukking kan contact worden opgenomen met Red Drop Design (info@reddropdesign.nl)

We willen iedereen sterk aanraden om zoveel mogelijk samen te bestellen, dus vraag je huisgenoten wat zij nodig hebben van de UnionShop. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat iedereen verantwoord producten kan kopen.

Stay Safe!