EN|NL

Stem nu!

Vanaf vandaag 12 juni (9.00 uur) tot en met vrijdag 16 juni 2023 (12.00 uur) zijn er studentenverkiezingen voor de Universiteitsraad (UC) en faculteitsraden. Door te stemmen kies je wie jouw belangen in de Universiteitsraad vertegenwoordigt.

Log in, check de kandidaten en stem nu!

Je kunt stemmen via onderstaande button of de QR code.

LAAT JE STEM TELLEN!
STEM HIER

Kandidaten

Ga naar deze website om de kandidaten van DAS en UReka en hun introductie video te bekijken.

Universiteitsraad

De UC is het centrale medezeggenschapsorgaan van de UT. De raad heeft instemmingsrecht en geeft advies over belangrijke besluiten van het College van Bestuur. Ook kan de raad vragen, ideeën en voorstellen rechtstreeks aan het College van Bestuur voorleggen.

Medezeggenschap@UT

Ga naar de medezeggenschap bij de UT website voor informatie over alle medezeggenschap organen. In deze video kun je zien waarom het zo belangrijk is dat jij je volgend jaar ook kandidaat stelt.

Uitnodiging voor debat op 12 mei

Ben jij geinteresseerd in medezeggenschap en hou je wel van een goede discussie? Op maandag 12 juni van 12.45 tot 13.30 uur debatteren de fractievoorzitters van UReka of DAS op het O&O-plein, bij de Starbucks. De ijscokar van Van der Poel zorgt voor een heerlijk gratis ijsje. Wees welkom en doe mee!

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen, stuur ze dan naar het verkiezingscomité.