EN|NL

Student Union Commissies

Als Student Union zetten we veel activiteiten op voor studenten. Deze activiteiten zijn mogelijk door de inzet van vele actieve studenten die in commissieverband georganiseerd zijn. Iedere commissie kan gebruik maken van de connecties en steun van de Student Union organisatie. Hieronder vind je al onze commissies, met een korte beschrijving wat elke commissie doet.  

Kick-In Commissie

De KIC is onze commissie die verantwoordelijk is voor het organiseren van de introductie periode voor alle nieuwe eerstejaars.

Meer over de KIC
Create Tomorrow

De organisatie van de grootste studentendenktank ter wereld is in handen van onze Create Tomorrow commissie. In het voorjaar van elk oneven jaar vinden zo'n 15 organisaties en 120 studententeams hun weg naar dit grote evenement. 

Meer over Create Tomorrow
Buddy

Buddy is onze commissie die zich inzet om Nederlandse en buitenlandse studenten met elkaar te verbinden. Door Buddy worden internationale studenten op een toegankelijke manier opgenomen in het studentenleven.

Meer over Buddy
Connecting Hands

Connecting Hands is de maatschappelijk betrokken commissie die studenten en vluchtelingen met elkaar in contact brengt. 

Meer over Connecting Hands
idb

iDB is onze commissie die alle systemen ontwikkelt en onderhoudt die voor, tijdens en na de Kick-In onmisbaar zijn om het evenement te organiseren en in goede banen te leiden.

Meer over iDB
Student Union Network

Het SUN is onze commissie die zich bezig houdt met het ontwikkelen van een gratis online applicatie, waar verenigingen hun ledenadministratie in kunnen bijhouden. Deze ledenadministratie wordt automatisch up-to-date gehouden met alle verenigingen en OSIRIS.

Meer over SUN
TEDx twenteu

Een onafhankelijk TED evenement kan niet ontbreken op de UT. Onze TEDx TwenteU commissie brengt elk even jaar de meest inspirerende sprekers van zowel de UT als buitenaf bij elkaar. 

Meer over TEDx
Geen resultaten met deze filters