EN|NL
2 - 3 mei 2023

CREATE TOMORROW

📢 2 EN 3 MEI 2023 📢


Ben je klaar om je eigen toekomst te creëren? Houdt dan zeker deze data vrij! Het wordt een tweedaags evenement vol innovatie, co-creatie, interessante uitdagingen en plezier!


Wanneer 🗓️: 2 en 3 mei 2023
Waar📍: Ganzenveld op de Universiteit Twente


Create Tomorrow is 's werelds grootste studenten denktank. Wij geloven er sterk in om studenten te stimuleren om innovatieve oplossingen voor de toekomst te bedenken door bedrijfsleven, wetenschap en talent met elkaar te verbinden. 


De eerste dag staat in het teken van verbinden en inspireren door middel van verschillende activiteiten zoals workshops en Meet Tomorrow; een innovatiebeurs waar de bedrijven en studenten elkaar kunnen ontmoeten. De tweede dag bestaat uit de denktank, entertainment en een geweldige afterparty. Samen met je team krijg je de kans om te werken aan een bedrijfscases om oplossingen te bedenken die echt impact kunnen hebben in de wereld. Deze bedrijfscases zijn er in verschillende thema's. De winnaars kunnen prachtige prijzen winnen en dat niet alleen, u kunt uw innovatieve oplossing nog verder uitwerken in samenwerking met Novel-T! 


Blijf op de hoogte van de laatste informatie door Create Tomorrow te volgen op Instagram.

Locatie
UT general for CSS - Ganzenveld
Datum
2 - 3 mei 2023