EN|NL
24 augustus 0203 10.00 uur - 11.30 uur

Cultuur Brunch


Cultuur BRUNCH: WAAR HEERLIJK ETEN SAMENKOMT MET GEWELDIGE OPTREDENS!

Zet de datum alvast in je agenda voor een smakelijk evenement om het nieuwe academische jaar te beginnen: de Cultuur Brunch! Sluit je aan op 24 augustus 2023, van 10:00 tot 11:30, en maak je klaar voor een culinaire ervaring terwijl je je onderdompelt in alles wat de cultuurverenigingen te bieden heeft.

Stel je eens voor: verrukkelijk eten dat je smaakpapillen laat dansen van vreugde, terwijl je met oude en nieuwe vrienden in gesprek raakt. Je geniet van het eten en wordt getrakteerd op een waar spektakel van de zintuigen met optredens van de culturele verenigingen. Maak je klaar om onder de indruk te zijn van een scala aan talenten, van soulful zangers tot toffe muzikanten die je laten swingen. En laten we vooral de dansoptredens niet vergeten, die laten zien hoeveel het lichaam wel niet kan! 

ONTDEK JE NIEUWE HOBBY!

De Culture Brunch biedt ook de gelegenheid om kennis te maken met de culturele verenigingen op de campus. We hebben 15 culturele verenigingen. Of je nu gepassioneerd bent over muziek, dans, theater, of welke vorm van creatieve expressie dan ook, je krijgt de kans om getalenteerde individuen en besturen te ontmoeten die deze verenigingen tot leven brengen. Wie weet ontdek je wel een verborgen talent in jezelf of vind je jouw groep gelijkgestemde artiesten en performers.

Mis dit buitengewone evenement niet dat lekker eten, fantastische optredens en de mogelijkheid om jouw nieuwe hobby te ontdekken combineert! Sluit je aan op 24 augustus 2023, van 10:00 tot 11:30.

Locatie
Vrijhof
Datum
24 augustus 0203 10.00 uur - 11.30 uur