EN|NL

Vrijhof DÉ plek voor cultuursnuivers!

Ben jij een echte cultuurliefhebber en ga jij graag naar theater of bezoek je met plezier een museum? Ben jij zelf ook graag creatief bezig? Dan ben je bij Vrijhof Cultuur aan het juiste adres. Hét culturele hart van de campus.

Theater

Wij hebben een rijk aanbod aan voorstellingen. Externe theatermakers, en onze culturele verenigingen nemen jou graag mee in de wereld van toneel, dans en of muziek. Woensdag 13 september is de eerste voorstelling van dit jaar; Dé Global Comedy Night! Een hilarische avond vol verrassingen.

Expositie

Vrijhof heeft maar liefst twee expositieruimtes, en een expositie-mobiel, waar kunstenaars hun creativiteit tonen. Het aanbod is breed en afwisselend, waarbij zoveel mogelijk jonge en beginnende kunstenaars uit de regio de gelegenheid krijgen hun werk tentoon te stellen.

Culturele cursus

In Vrijhof kun je je creatieve ei kwijt. Het volgen van een culturele cursus of workshop is een geweldige manier om je focus te verleggen en ook nog iets leuks te leren. Of je nu met je handen wilt werken, wilt fotograferen, muziek wilt maken of wilt genieten van beweging door middel van dans, elk kwartaal biedt Vrijhof Cultuur verschillende soorten cursussen aan. Bekijk het aanbod op de website en schrijf je in. Gun jezelf tijd voor jezelf!