EN|NL

Partners

Wij onderhouden als studentenbelangenbehartiger contact met vele partijen, zowel binnen als buiten de universiteit.  Wij werken met andere partijen samen om ons doel, het behartigen van de studentenbelangen op de Universiteit Twente, te bereiken. Op deze pagina vindt u de partners van de Student Union, gesorteerd op grootte van de samenwerking.

Het grootste deel van onze partners werkt al vele jaren met ons samen. Redenen voor hen om samen te werken zijn een gezamenlijke doelstelling (samen het studentenbelang dienen), de afzetmarkt vergroten (via de achterban van 12,000+ studenten en 130+ verenigingen) en het vergroten van de naamsbekendheid. 

De Student Union is een jonge en erg flexibele organisatie. Wij zijn een organisatie voor en door studenten. Dit stelt ons in staat om onze partnerships zo in te richten zoals beide partijen willen. Heeft u een goed idee en wilt u graag met ons samenwerken? Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op. 

premium partners

Grolsch

Koninklijke Grolsch, gevestigd in onze eigen studentenstad Enschede, brouwt uitsluitend bieren, waaronder het A-merk Grolsch. 

Grolsch ondersteunt de doelen van de Student Union financieel en biedt aan studenten haar producten voor een aantrekkelijke prijs aan. 

Meer over Grolsch
Vrumona

Vrumona is een grote organisatie in de frisdrankendistributie.  Al lange tijd werkt zij samen met de Student Union om studenten een aantrekkelijke prijs te bieden voor de afname van frisdrank. Daarnaast kent Vrumona middelen toe om studenteninitiatieven te realiseren. 

Meer over Vrumona
Universiteit Twente

De Student Union is verweven in de structuur van de Universiteit Twente. In de praktijk betekent dit dat we veel projecten samen oppakken met andere diensten op de universiteit. Door gebruik te maken van het universiteitsnetwerk kan de Student Union haar projecten realiseren. 

Meer over de Universiteit Twente
Geen resultaten met deze filters

medium partnerships


Gemeente Enschede
Gemeente Enschede
BuroWinners
Buro Winners
Didactus
Didactus
Handstand
Handstand
Bibliotheek Enschede
Bibliotheek Enschede
Geen resultaten met deze filters

small partnerships

ArtEZ
AKI ArtEZ
BBQ Twente
Bohemian Birds
Concordia
Domino's Pizza
Drukwerkdeal.nl
Enschede Promotie
Halfords
HoenSport
IJsbaan Twente
Inqar
Jan Hensen
Kinepolis
De Klok
Let's Escape
Luttikhuis
Newcom
Ondernemersloket
Het Oranje Kruis
Pakketservice Online BV
Saxion
Sigmax
SpaceWinner
Subway
Swapfiets
Tapperij Hengelo
TRIMM
Tubantia
VTT Rijopleidingen
Wilminktheater
ZERO55
Geen resultaten met deze filters