EN | NL
EN | NL

Partners

Wij onderhouden als studentenbelangenbehartiger contact met vele partijen, zowel binnen als buiten de universiteit.  Wij werken met andere partijen samen om ons doel, het behartigen van de studentenbelangen op de Universiteit Twente, te bereiken. Op deze pagina vindt u de partners van de Student Union, gesorteerd op grootte van de samenwerking.

We zijn erg blij met onze partners en organiseren regelmatig een partneractiviteit. Hierbij krijgen onze partners de mogelijkheid om meer te leren over ons als organisatie en andere partners te leren kennen. 

Het grootste deel van onze partners werkt al vele jaren met ons samen. Redenen voor hen om samen te werken zijn een gezamenlijke doelstelling (samen het studentenbelang dienen), de afzetmarkt vergroten (via de achterban van 10,000+ studenten en 130 verenigingen) en het vergroten van de naamsbekendheid. 

De Student Union is een jonge en erg flexibele organisatie. Wij zijn een organisatie voor en door studenten. Dit stelt ons in staat om onze partnerships zo in te richten zoals beide partijen willen. Heeft u een goed idee en wilt u graag met ons samenwerken? Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op. 

premium partners

medium partnerships


Gemeente Enschede
Buro Winners
Didactus
Handstand
Future Minds
Bibliotheek Enschede

small partnerships

ArtEZ
AKI ArtEZ
BBQ Twente
Bohemian Birds
Concordia
Domino's Pizza
Drukwerkdeal.nl
Enschede Promotie
Halfords
HoenSport
IJsbaan Twente
Inqar
Jan Hensen
Kinepolis
De Klok
Let's Escape
Luttikhuis
Newcom
Ondernemersloket
Het Oranje Kruis
Pakketservice Online BV
Saxion
Sigmax
SpaceWinner
Subway
Swapfiets
Tapperij Hengelo
TRIMM
Tubantia
VTT Rijopleidingen
Wilminktheater
ZERO55