EN | NL
EN | NL

Partners

Wij onderhouden als studentenbelangenbehartiger contact met vele partijen, zowel binnen als buiten de universiteit.  Wij werken met andere partijen samen om ons doel, het behartigen van de studentenbelangen op de Universiteit Twente, te bereiken. Op deze pagina vindt u de partners van de Student Union, gesorteerd op grootte van de samenwerking.

We zijn erg blij met onze partners en organiseren regelmatig een partneractiviteit. Hierbij krijgen onze partners de mogelijkheid om meer te leren over ons als organisatie en andere partners te leren kennen. 

Het grootste deel van onze partners werkt al vele jaren met ons samen. Redenen voor hen om samen te werken zijn een gezamenlijke doelstelling (samen het studentenbelang dienen), de afzetmarkt vergroten (via de achterban van 10,000+ studenten en 130 verenigingen) en het vergroten van de naamsbekendheid. 

De Student Union is een jonge en erg flexibele organisatie. Wij zijn een organisatie voor en door studenten. Dit stelt ons in staat om onze partnerships zo in te richten zoals beide partijen willen. Heeft u een goed idee en wilt u graag met ons samenwerken? Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op. 

premium partners

medium partnerships


Gemeente Enschede
Buro Winners
Didactus
Handstand
Future Minds
Bibliotheek Enschede

small partnerships

ArtEZ
Small
AKI ArtEZ
Small
BBQ Twente
Small
Bohemian Birds
Concordia
Small
Domino's Pizza
Small
Drukwerkdeal.nl
Small
Enschede Promotie
Small
Halfords
Small
HoenSport
Small
IJsbaan Twente
Small
Inqar
Small
Jan Hensen
Small
Kinepolis
Small
De Klok
Small
Let's Escape
Small
Luttikhuis
Newcom
Small
Ondernemersloket
Small
Het Oranje Kruis
Small
Pakketservice Online BV
Small
Saxion
Small
Sigmax
SpaceWinner
Subway
Medium
Swapfiets
Small
Tapperij Hengelo
Small
TRIMM
Small
Tubantia
Small
VTT Rijopleidingen
Small
Wilminktheater
Small
ZERO55