EN|NL

Cursusaanbod cultuur

CREATIEF ONTWIKKELEN

Naast jouw studie of werk je creativiteit ontdekken en of door ontwikkelen? Dat kan! Ben jij student of medewerker en in het bezit van een UnionCard of CampusCard? Dan kun jij deelnemen aan het zorgvuldig en interessant samengestelde cursusaanbod. Van schilderen, fotograferen en lassen tot koken of oriëntaalse dans, het kan allemaal. Elk kwartiel worden er culturele cursussen aangeboden, speciaal voor jou.

TAAL EN PRIJS

Geheel in stijl van het internationale karakter van onze universiteit worden de meeste cursussen in het engels geven, op startersniveau. Door goede contacten en samenwerking met onze partners kunnen we het aanbod tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden.

AANBOD EN PARTNERS

Elk semester wordt ervoor gezorgd dat er weer een mooi en divers aanbod is waarin jij je creatieve talent kunt ontdekken. Naast de basis- en introductiecursussen biedt Vrijhof Cultuur ook een aantal vervolgcursussen aan om je verder te verdiepen in de materie. Het aanbod is in samenwerking met onder andere Kaliber Kunstenschool, Volksuniversiteit Twente en AKI/ArtEZ tot stand gekomen. Student Union en het Overlegorgaan personeel UT (OPUT) zijn hierbij een belangrijke partner voor Vrijhof Cultuur.

Klik hier voor het actuele cursusoverzicht.

Bij vragen over de cursussen: joke.sanchez@utwente.nl 

 

Sportcursussen en groepslessen

SPORTCENTRUM UT: VOOR STUDENTEN EN MEDEWERKERS! 

Het Sportcentrum UT biedt ook een ruim aanbod groepslessen en cursussen die doordeweeks te volgen zijn. Hier vind je een overzicht van de groepslessen en cursussen. Het Sportcentrum bestaat uit verschillende sporthallen, fitnesscentrum, dojo, zwembaden en verschillende sportvelden.

SPORTEN OP DE UT

Om gebruik te maken van de verschillende sportmogelijkheden op het Sportcentrum is het belangrijk om een geactiveerde UnionCard voor studenten te hebben, of een geactiveerde CampusCard voor overige klanten. Het activeren van een kaart kan gedaan worden via de site van Sports and Culture. In Sports and Culture kunnen verschillende abonnementen toegevoegd worden om bijvoorbeeld de groepslessen of cursussen te volgen. Voor medewerkers van de UT worden er veel sporten gratis aangeboden en kan er ook gratis een CampusCard abonnement worden toegevoegd.

Als je op de hoogte gehouden wilt worden over het wel of niet doorgaan van groepslessen, dan is het handig om je aan te melden voor de mailingslijst, dat kan bij de mailinglijst van de groepslessen. Wil je meer weten over sporten of meer informatie over het Sportcentrum UT? Dan verwijzen we je door naar deze site.

Mocht je nog specifieke vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij de servicedesk van het Sportcentrum voor hulp!