EN|NL

Trainingsbureau - Loof

Als bestuur zetten jullie je een jaar lang in voor jullie vereniging. Uiteraard wil je dan ook een aantal zaken voor elkaar krijgen. Jullie zullen ongetwijfeld al mooie ideeën en plannen hebben. 

Bij het behalen van je doelen zul je knelpunten tegenkomen. Hoe krijg je je leden enthousiast over jullie plannen? Hoe zorg je voor betrokkenheid? Maar ook in de onderlinge samenwerking kan het soms lastig zijn. Hoe ga je om met mensen die minder tijd steken in het bestuurswerk? Durven jullie elkaar aan te spreken op gemaakte afspraken of ga je het conflict uit de weg? En hoe zorg je ervoor dat je optimaal gebruik maakt van ieders ervaring en kwaliteiten?

De teamtrainingen van Loof helpen je om dit soort knelpunten te voorkomen of samen op te lossen. 

 

LOOF IS EXPERT IN STERKE TEAMS

Al jarenlang begeleiden wij diverse teams. Van bedrijfsleven tot overheid en van zorg tot onderwijs.  Wij helpen teams in het vinden van een goede balans tussen het behalen van resultaat & een goede samenwerking. Een team waar je bij wilt horen én bij aan wilt dragen.  Graag zetten we onze kennis en ervaring in om jouw bestuursteam goed op weg te helpen.  

 

LOOF IS LEUK EN LEERZAAM

De trainingen van Loof kenmerken zich door veel interactie, leuke werkvormen, opdrachten in kleine groepjes en afwisseling. Met ons unieke Breinleren concept verwerken we de laatste neuro-wetenschappelijke inzichten in onze aanpak. Effectief leren op een leuke wijze!

 

JE KUNT JE EIGEN PROGRAMMA SAMENSTELLEN

De trainingen van Loof liggen op het snijvlak van samenwerking, communicatie en effectief besturen. Graag denken we met je mee wat voor jullie team een passende training zou zijn. We kunnen voor jullie bestuur een training ontwerpen op basis van deze thema’s:

 

Na aanmelding bij de Student Union nemen we contact met jullie op om jullie wensen te bespreken en zo een mooie trainingsdag samen te stellen.


TRAINER Erik Riet

 Aangenaam! Ik ben Erik Riet, trainer en coach bij Loof. In mijn studententijd was ik behoorlijk actief in het Groningse studentenleven in diverse bestuurs- en leiderschapsrollen. Na mijn afstuderen heb ik jarenlang training en persoonlijke coaching gegeven aan studenten. Graag zet ik mijn ervaring in zowel de studentenwereld als in het bedrijfsleven in om jullie te begeleiden in een succesvolle teamontwikkeling.

 

Enkele reacties van deelnemers

"Ik heb een aantal goede handvatten heb gekregen voor het onderhandelen en heb veel geleerd over mijzelf en mijn werkwijzen."

"De theorie werd steeds gekoppeld aan een praktisch voorbeeld."

"We kregen persoonlijke aandacht en Erik speelde in op onze eigen problemen."

“Veel geleerd over hoe mensen reageren op bepaalde manieren van praten”

“Het was fijn dat Erik wist hoe de studentencultuur in elkaar zit, hij speelde hier ook erg goed op

in!”