EN|NL

TrainingBureau - Handstand


HANDSTAND

Handstand helpt besturen met het vinden van hun focus. De trainers Gerrald en Ivo hebben zelf ook gestudeerd aan de UT. Ze richtten tijdens hun studententijd de breakdancevereniging Break-Even op en waren jaren onderdeel van het bestuur. De creativiteit en doorzettingsvermogen die ze leerden bij het breakdancen, zetten ze nu in om jullie te helpen bij het creëren van een levendige vereniging.

Een aantal ervaringen van vorige bestuurders:

"De trainingen waren erg actief en dynamisch. Handstand luisterde goed naar wat wij te zeggen hadden en paste de training daar perfect op aan." 
- Yanna Kraakman, voorzitter De Stretchers

“De creatieve manier van denken tijdens de sessies van Handstand was heel interessant. Zo kregen we een creatieve inkijk in de problemen die spelen in onze vereniging. Handstand was zeer betrokken en we kregen ook echt handvatten waar we in de toekomst mee verder kunnen.” 
- Thijs Erinkveld, voorzitter VV Drienerlo

“Handstand gaf heel persoonlijk advies, echt gericht op de problemen die jij als vereniging hebt. Met ons zijn de aangegeven problemen behandeld en is er een plan opgezet hoe we deze problemen kunnen aanpakken. Heel handig dus.” 
- Adrian Westerbeek, voorzitter AEGEE

Studenten van de UT beoordelen de trainingen van Handstand gemiddeld met een 8,9 en 97% beveelt de trainingen aan.

TRAININGEN VAN HANDSTAND

REALISEER JULLIE DROMEN

Jullie willen het maximale uit je bestuursjaar te halen. Maar welke kant gaan jullie op? Voor komend jaar willen jullie een heldere lange termijn visie. Plus een creatief plan om die visie te realiseren. Maar vooral ook een concrete actielijst en weten wat jullie nu de komende vijf minuten het beste kunnen gaan doen. Time to dream big and start small!

Dit gaan jullie doen bij de training:

  • Samen scherpe en inspirerende doelen stellen.
  • Een creatief concept bedenken voor hoe jullie deze doelen gaan realiseren.
  • Dit concept vertalen naar een concreet actieplan.

EEN LEVENDIGE VERENIGING

Jullie willen een bruisende vereniging met actieve en enthousiaste leden. In het ideale geval is er een wachtlijst voor het vullen van een commissie. Komen jullie stoelen te kort bij de ALV. In deze training leren jullie hoe je als bestuur je verantwoordelijkheid kan pakken. Jullie krijgen de tools om meer leden net zo gepassioneerd te maken over de vereniging als jullie.

Dit gaan jullie doen bij de training:

  • Jullie missie formuleren in één rake zin.
  • Via ons Fanmodel krijgen jullie zicht op wat jullie echte fans enthousiast maakt.
  • Creatieve ideeën bedenken om meer fans enthousiast te maken over jullie missie.
  • Deze ideeën vertalen naar praktische handvatten om de gekozen werkwijze in jullie vereniging toe te passen.