EN|NL

International Student Association Handbook

Dit handboek is een gezamenlijke inspanning van de Student Union en de Internationale Office, en is bedoeld als een gids voor studenten die actief zijn in een bestuur of commissie binnen een vereniging aan de Universiteit van Twente. In dit document is informatie te vinden die kan helpen bij het opzetten van een (internationale) vereniging, of het leiden van een vereniging of commissie.

De Universiteit Twente, en wij als Student Union, hechten waarde aan studenten die actief zijn in het deelnemen aan, en organiseren van, activiteiten buiten de studie. De International Office waardeert met name inspanningen die worden georganiseerd door internationale studenten voor internationale studenten. Al deze partijen proberen hulp en ondersteuning te bieden om studentenactivisme te stimuleren. Dit document geeft een samenvatting van alle aspecten die u kunt verwachten wanneer u actief bent in een bestuur of commissie en alle manieren waarop de bovengenoemde partijen u kunnen helpen.

Het document bevat contactgegevens voor veel partijen, maar omdat deze informatie regelmatig wordt gewijzigd, is het mogelijk dat deze verouderd is. In dat geval kunt u de website van de Student Union bezoeken voor meer actuele informatie over verenigingen, of via Google zoeken naar de contactgegevens van universitaire afdelingen en andere organisaties.

Wij hopen dat dit document helpt je een geweldige tijd te bezorgen en tegelijkertijd het studentenleven van de Universiteit Twente te verbeteren!

International Student Association Handbook
International Student Association Handbook
Download