EN | NL
student-union kamersite unioncard Union Deals unionshop createtomorrow tedex Eco Challenge Give it a go Buddy
EN | NL

Trainingsbureau - Loof

Ben jij klaar voor je nieuwe uitdaging?

Je studentenperiode is een unieke levensfase met zoveel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. De trainers van Loof begeleiden jullie graag in de ontwikkeling naar een succesvol team.

Aangenaam! Ik ben Erik Riet, trainer en coach bij Loof. In mijn studententijd was ik behoorlijk actief in het Groningse studentenleven in diverse bestuurs- en leiderschapsrollen. Na mijn afstuderen heb ik jarenlang training en persoonlijke coaching gegeven aan studenten. Graag zet ik mijn ervaring in zowel de studentenwereld als in het bedrijfsleven in om jullie te begeleiden in een succesvolle teamontwikkeling.Hi mijn naam is Jeff van der Linde, coach, trainer en tevens energieke avonturier met een liefde voor bijdragen aan de ontwikkeling van mens en organisaties. Daarin verbindend, enthousiast, praktisch en met een flinke dosis humor, met de focus altijd op het resultaat gericht.Loof is expert in teamontwikkeling

Al jarenlang begeleiden wij diverse teams. Van bedrijfsleven tot overheid en van zorg tot onderwijs.  Wij helpen teams in het vinden van een goede balans tussen resultaat & relatie. Een team waar je bij wilt horen én bij aan wilt dragen.  Graag zetten we onze kennis en ervaring in om jouw bestuursteam goed op weg te helpen.  

Loof is leuk en leerzaam

De trainingen van Loof kenmerken zich door veel interactie, leuke werkvormen, opdrachten in kleine groepjes en afwisseling. We verwerken de laatste neuro-wetenschappelijke inzichten in onze aanpak. Effectief leren op een leuke wijze!

Je kunt nu starten met een (online) teamtraining

Onze trainingen zijn zowel online als offline beschikbaar. Wanneer het niet lukt om op veilige afstand fysiek bij elkaar te komen, bieden we de training online aan. We zorgen voor een actieve en leuke manier van samenwerken tijdens deze trainingen. Je hoeft niet bang te zijn dat je de hele dag naar je beeldscherm zit te turen. Door al onze verschillende werkvormen heb je de ervaring dat je echt met elkaar aan het werk bent. Vooraf bespreken we wat jullie leerwensen zijn. Zo kan de trainer maximaal aansluiten op jullie praktijksituatie.

Je kunt je eigen programma samenstellen

Loof biedt verschillende trainingsmodules die je zelf kunt samenvoegen tot een geheel. Je kunt 2 modules kiezen die samen 1 dag vormen. Dit zijn onze teamtrainingen:

·        Een doelgericht team – formuleer je gemeenschappelijke missie, visie, doelen en prioriteiten

·        Een gezond team – hoe blijf je fit, stressvrij en hou je alle ballen in de lucht?

·        Een proactief team – pak de regie en vergroot je invloed en leiderschap

·        Beter samenwerken door feedback – leer de ‘gebruiksaanwijzing’ van je teamleden kennen

·        Communicatie 2.0 –  Ontdek wat jullie interactiepatronen zijn en leer om nog effectiever te communiceren

·        Vergroot je invloed – bereik jullie doel door het bewust inzetten van verschillende beïnvloedingsstijlen

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Graag denken we met je mee wat voor jullie team een passende training zou zijn.  We zijn bereikbaar via 072 589 1 589 en bureau@looftrainingen.nl.  We horen je graag!

Enkele reacties van deelnemers:

"Ik heb een aantal goede handvatten heb gekregen voor het onderhandelen en heb veel geleerd over mijzelf en mijn werkwijzen."

"De theorie werd steeds gekoppeld aan een praktisch voorbeeld."

"We kregen persoonlijke aandacht en Erik speelde in op onze eigen problemen."

"Een goede toepassing op onze specifieke situatie."