EN | NL
student-union kamersite unioncard unionshop createtomorrow tedex Union Deals
EN | NL

Activisme-erkenning

Als bestuurder heb jij ontzettend veel voor de studentengemeenschap betekend. Het is niet alleen belangrijk dat je daarvoor een financiële compensatie krijgt, maar ook dat je erkenning krijgt voor je werk. Daarom is het mogelijk om een activisme-erkenning, in de vorm van een officieel certificaat, aan te vragen. Zo kan jij bij je toekomstige werkgever aantonen dat jij je minimaal 40 weken lang hebt ingezet voor een studentenorganisatie.

Je certificaat wordt uitgegeven door het bestuur van de Universiteit Twente: het College van Bestuur. De Rector Magnificus, Thom Palstra, is betrokken bij de activisme erkenning en ondertekend alle erkenningen persoonlijk. 

Voorwaarden

Twijfel je toch nog of je in aanmerking komt voor dit certificaat? Neem dan voor de zekerheid even contact met ons op.

Procedure en richtlijnen

Wanneer je voldoet aan deze voorwaarden heb je de mogelijkheid om een activisme-erkenning aan te vragen. Lees voordat je  begint met schrijven de procedure en de richtlijnen door. In de procedure staat hoe het gehele aanvraagproces verloopt. In de richtlijnen lees je hoe je de aanvraag moet schrijven. 

Procedure
Download
Richtlijnen
Download

Is je reflectieverslag af? Dan is die klaar om naar ons opgestuurd te worden. Gebruik hiervoor onderstaande knop. Jouw verslag wordt gelezen en beoordeeld door de Activisme erkenning Commissie (AC). De AC bestaat uit vijf studenten: Tijmen Vlogman, Nynke de Vries, Femke Witmans, Bauke Morra, en Maaike de Bondt. 

Bijna afgestudeerd?

En dan is het zover! Je hebt je Bachelor– of Masterdiploma (bijna) op zak. Wanneer je activisme-erkenning is goedgekeurd, kan je ons een mailtje sturen. Dan zorgen wij ervoor dat jij straks trots eigenaar bent van je certificaat!

Contact

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kan je altijd contact opnemen met activisme-erkenning@union.utwente.nl!