EN | NL
student-union kamersite unioncard Union Deals unionshop createtomorrow tedex Eco Challenge Give it a go Buddy
EN | NL

Student Minds

Speak your mind!

In 2015 bezetten honderden Amsterdamse studenten de bestuursvleugel van hun universiteit, omdat ze van mening waren dat het college van bestuur onvoldoende naar hen luisterde. Omdat het bestuur en de medewerkers van de Universiteit Twente de mening van de studenten belangrijk vinden, wordt op verschillende manieren feedback en input verzameld. Maar, die momenten van feedback vinden vaak plaats nadat het beleid al is bedacht. Student Minds biedt studenten de mogelijkheid mee te denken tijdens het gehele proces. Studenten worden betrokken bij de vergaderingen, overleggen en besluitvormingen over interessante projecten die heel studerend Enschede aangaan. 

Projecten

De universiteit kent verschillende diensten, te weten: Algemene Zaken, Campus & Facility Management, Centre for Educational Support, Financiële en Economische Zaken, Human Resources, Library, ICT services & Archive, Marketing & Communicatie, Strategie & Beleid. Binnen deze diensten werken medewerkers van de universiteit aan verschillende doorlopende en nieuwe projecten. De meeste van die projecten hebben directe invloed op jou als student. Als Student Mind denk je mee over bijvoorbeeld:

  • overgang van Blackboard naar Canvas,
  • verduurzaming van de campus,
  • evaluatie TOM,
  • inrichting van de bibiotheek

En nog veel meer! Projectleiders kunnen je bijvoorbeeld uitnodigen om mee te denken tijdens vergaderingen, in discussie te gaan met andere studenten, een opdracht uit te voeren of kritiek te geven op de plannen. Maar waar het ook over gaat: jouw mening telt.

Vergoedingen

Student Minds is bedoelt voor alle kritische en betrokken studenten die met hun onderbouwde mening de universiteit beter willen maken voor iedere student. Als dank stelt de universiteit een vergoeding beschikbaar. De hoogte van die vergoeding is variabel en hangt af van de geïnvesteerde tijd. Omdat je zelf je projecten kiest, weet je van te voren hoeveel tijd er gevraagd wordt. 

Word nu een Student Mind!