EN|NL
28 februari 2020 21.00 uur - 1 maart 2020 17.00 uur

BIXar

De BIX wordt elk jaar georganiseerd door v.v. Harambee en is een groot gemixt zaalvolleybaltoernooi dat in teken staat van sportiviteit, gezelligheid en feesten. Het toernooi gaat niet zozeer over hoe goed je kunt volleyballen, maar over hoeveel je je inzet voor het thema en hoe goed je als team kunt samenwerken.
Vrijdagavond wordt het toernooi geopend met een groot feest, zaterdag wordt er gevolleybald en ’s avonds wordt dit afgesloten met een tweede feest. Op zondag zal er voor het laatst worden gevolleybald en zal aansluitend de spectaculaire finale vol verrassingen plaatsvinden. Voor de zaterdag en zondag zal lunch geregeld worden. Tevens zal op zaterdagavond een diner worden verzorgd.


Het BIX-thema van dit jaar is BIXar, lam(p) gaan met de BIX. Haal je filmkostuums uit de kast en kom meedoen als je favoriete filmpersonage. Van monsters van Monsters Inc tot de ratten van Ratatouille, alles mag!


Mocht je graag mee willen doen aan dit prachtige toernooi en een team van minimaal 6 mensen waarvan minimaal 1 vrouw hebben, dan kan je je opgeven via de volgende link: http://harambee.nl/bix. De kosten zijn €20 per persoon (inclusief toegang tot de feestjes, twee lunches en een diner).

Locatie
Sportcentrum
Datum
28 februari 2020 21.00 uur - 1 maart 2020 17.00 uur